Marcaje

Wars muzică

Nume alternative: Wars muzică, War Muzica

Joc online de muzică Wars - un nou joc browser MMORPG-ul gratuit, cu vederi 2D de la compania Destiny dezvoltare. Rezidenți SaundSiti de a lupta pentru gusturile lor muzicale, apărând punctul lor de vedere cu pumnii. Pur și simplu alegeți categoria corespunzătoare din metal, rap, rock și glamour, având în vedere preferințele lor. Personajul tău - un reprezentant al grupului muzical. Joaca Wars muzică Puteți de logare Facebook sau VKontakte. Pentru a face acest lucru necesită înregistrare în războaiele joc de muzică, în care vă informează toate datele necesare (nume de joc, e-mail, parola). Cerințe de sistem diferă de modestie, pentru că PC-ul dvs. trebuie să îndeplinească astfel de parametri simple, ca:

  • OS Windows
  • Processor ( Pentium )
  • 2GB RAM
  • Card
  • Placa de sunet
  • Conexiune internet
  • Obișnuită face

Desigur, trebuie să fie instalat Adobe F bate joc Jucător 11. 4. Dragi jucători milomany și doar, de a descoperi acest joc uimitor! Vă sunt doar de așteptare pentru o experiență plăcută!

Călătorit Muzica Wars înregistrare va permite să fie în fereastra de caracter, în cazul în care va controla acțiunile sale. Pentru a câștiga bani de joc, efectua o varietate de quest-uri. După ce am citit de locuri de muncă, proceda la executare. În cazul în care face față cu succes - recompensă este garantat! Economiile lor să-și petreacă pe echipamente. Tot ce ai nevoie poti cumpara într-un magazin special. În sortiment există arme, amulete, animale de companie și mai mult. Obiect selectat trebuie să vă mutați inventarul dumneavoastră pentru studio, care este afișat în meniul profilului.

Puteți cumpăra, de asemenea, de energie (pentru participarea la luptă necesită o anumită sumă de ea), carduri diferite (da unele avantaje). Stai cu ochii pe cantitatea de energie, sau a dat capital și a reprezentat stele.

Newbie ajuta să câștige experiență primele trei maestri. Ele sunt o mulțime de sens în materie de artă, astfel încât vârfurile lor pot fi foarte valoroase. Nu ar trebui să le lasă mânați respinge, e mai bine să asculți.

Joaca jocul Wars online de muzica nevoie de pompare aptitudini erou. Senzație de încredere în tine, poți provoca alți jucători și să se alăture luptei. Nu trebuie neapărat auz muzical perfect pentru a dovedi nevinovăția lui. Wars muzică joc - această decizie a apărut neponyatok folosind acest argument ca o forță fizică. De altfel, utilizarea de bastoane, pumni si alte accesorii accentua intențiile tale. Va păstra puternice jucători, agile, tenace. Nu permit nimănui să impună punctele de vedere! Nu crezi că ai suficient talent pentru a urca muzical Olympus?

Puteți înregistra eroul tău pentru a lua parte la turneu. Turneele au loc în mod automat. Ai de asemenea, rămâne de văzut care apar evenimente. Dacă se dorește, împreună cu prietenii, puteți crea un grup - un fel de clan. Există o evaluare în care grupul dvs. este de gând să ia prima linie, se aplică numai la acest efort.

Chat permite pune întrebări, face comentarii sau pot face sugestii. Nu ratați ocazia de a comenta pe emotiile cauzate de modul de joc uimitor.

Wars Muzica juca va fi însoțită de o muzică plăcută. Disponibil în plus pentru a alege melodii la radio este țara dumneavoastră. Sunet creează o atmosferă care este capabil de a ridica starea ta de spirit și de a risipi tristețe, inspirat de zilele săptămânii gri.

Dacă vrei să fii brusc, bun venit pentru a cumpara rubine. Puteți face acest lucru cu ajutorul de reali prin intermediul WebMoney. Câștigătorul de rubine primi caracteristici suplimentare, care face jocul mai interesant.

Apoi, cunoscatorii! Câștiga respectul în compromisuri SaundSiti! Îndeplini visul lung, a avut loc acum cu ușurință, lumea virtuală - cel mai bun mod de a se ridica la statutul de star! Mult noroc!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more