Marcaje

Parcul meu Fantastic

Nume alternative: Parcul meu fantastic

Mea Fantastic Park - joc gratuit browser care simulează parc de distracții. Imaginați-vă un luminos, frumos, plin de râsete și zonă de țipa de bucurie, unde oamenii vin pentru a scăpa de problemele de zi cu zi. Toată lumea a vizitat vreodată un loc ca acesta, si cel mai probabil, mai mult decât o dată. Tu, probabil, cred că jocul Fantastic Park My oferă un parc vizită virtuală și plimbare pe leagăne. Nu, dacă vrei să te sau swing încercați - vă rog. Dar utilizatorii de acest joc extraordinar planuri de anvergură și grandios. După ce nu rândul său, până aici ca un vizitator, și rolul directorului! Trebuie să vă creați propriul parc de distracții și apoi, ce distractiv va fi, cât de mulți dintre ei vor fi, și ceea ce poate atrage publicul - depinde numai de tine. Deveni mai mult efort pentru a face, mai atractiv pentru crearea oameni. Dar pentru a atrage copii, adulți și chiar vârstnici - acesta este obiectivul principal. Ce o plăcere să fie pe tine, chiar dacă frumos, și plin de idei geniale ale proiectului nu va fi popular, dar pe teritoriul posesiunile tale vor fi parasita si sumbru?

Alăturați-vă într-un joc My Fantastic Park - o usa la o lume de distracție și bună dispoziție. Completarea în câteva domenii, veți obține poziția de director și de a începe primele misiuni. Înregistrare Fantastic Park solicită următoarele informații: nume, parola, serverul de e-mail. În plus, va trebui să citiți regulile și sunt de acord cu Termenii și Politica de confidențialitate. Acum vă puteți bucura de joc în browser-ul, chiar în cazul în care computerul nu îndeplinește ridicat și parametrii sistemului.

Incepand pentru a juca jocul on-line Fantastic Park meu, te va găsi pe o zonă pustie a parcului. Aici apoi se va extinde activitățile sale. Primele două aliniate atractie - și acest loc nu este atât de trist. Extinderea una dintre ele - și primii vizitatori privi înapoi cu interes pe noul miracol că ești. Apoi, sub supravegherea dumneavoastră aproape totul merge ca un ceas. Divizie a parcului în zone. Setarea diferite atractii, de la scară mică și se termină. Cort tir, dinamometru, loc de joaca, teatru de papusi - toate acestea sunt doar începutul. În timp, vă va și oldtimer și sala de oglinzi de denaturare, și un magician, și Space Shuttle, și montagne russe și drum groază și pista de curse. De ce nu un adevarat paradis? Și proprietarul de toate - ce.

Încercați să onorez stăpânire zona dumneavoastră. De exemplu, vă oferă 200 de unități de cale nisip. În mod natural, ar trebui să fie folosite în beneficiul, și anume dreptul de a stabili cale pentru vizitatori la atracțiile. Nu uitați să instalați mai multe chioșcuri, acestea vor fi cu siguranță în cerere. Amintiți-vă că face, acest lucru nu este de dragul de tine și pentru popor. Succesul tau vymerivaetsya exact de cât de mulți oameni pot fi interesați. După cum știți, oameni atât de stricat acum și beneficiile de civilizație, astfel încât toate servesc cel mai spectaculos!

Meu joc Parc de distracții nedezvoltate, astfel că eforturile investite înapoi la tine o sută. La urma urmei, vizitatorii nu merg doar acolo în masă, și să plătească pentru dolar parc de agrement care merg în buzunar. Profit ce face încredere în sine și un bun stimulent pentru a îmbunătăți puii lor.

Pentru a reda mea Fantastic Park trebuie mai întâi să se hrănească. După cum fără construi și dezvolta plimbari? Resursele sunt împărțite în patru tipuri principale:

- Materiale de constructii (piatra, metal, vopsea);

- Piese de schimb (mașini, motoare, electronice)

- Ideea (idei creative, planuri, cercetare);

- Nature (materiale naturale, plante).

Odată ce jocul Parc de distracții necesită materii prime, astfel încât există modalități de producție sale. Cum putem obține dreptul? Da, foarte diferit, colecta materii prime lăsate de vizitatori, încercarea de a ghici cărțile potrivite prevăzute boostere, care pot fi lurking în seturi de materii prime, misiuni complete, și pentru a muta în sus niveluri în schimbul de cadouri, ridica materialele în timpul obstacole de curățare, ca pietre și rădăcini, juca Roata Norocului. În plus, există posibilitatea de a achiziționa valută premium (diamante), care sunt schimbate pentru materii prime.

Pornire Fantastic Park meu de a juca chiar acum și dau seama că un astfel de interes este plin de elemente de gameplay. Nu vei fi niciodată plictisit! Preocupările legate de creșterea atractii factor de divertisment fermeca astfel încât timpul trece repede. Compania upjers făcut totul pentru plăcerea dumneavoastră! Asa ca grabiti aceeași diligență pentru a evalua creatorii!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more