Marcaje

NHL 09

Nume alternative: NHL 09

Procesor: 1. 3 GHz

RAM: 256 MB (XP) / 512 MB (Vista)

Video: 64 MB

Hard disk: 3. 1GB

NHL 09 - mai târziu la partea moment al populara serie de simulator de hochei sport dezvoltat pentru computere personale. Alege echipa ta favorita de la oricare dintre ligile din lume disponibile, inclusiv NHL '09, rus Super League, Finlanda SM-Liga, suedez Elitserien și concurența AHL club de fermă și competițiile echipelor naționale și o mare varietate de turnee, campionate și concursuri. Printre numeroasele moduri de joc au posibilitatea de a juca un singur joc sau petrece tot sezonul, gestionarea echipa ta favorita. Și dacă vi se pare un pic, apoi jocul NHL 09 vă va oferi posibilitatea de a se simtă ca un antrenor una dintre echipele din liga si cu tradiție la zero a crea mare de club, creând o combinație de jucători care semnează oameni promițători tineri care participă la operațiunea de transfer, și chiar să participe la dezvoltarea infrastructurii de club. Juca NHL 09 poate fi în echipa, și în modul single-player, crearea de protejatul său și trimite-l la una dintre echipele de liga lui, și finalizarea instalării de coaching-ul personal pentru fiecare meci, va fi capabil de a îmbunătăți caracteristicile lor tehnice și tactice de calea de trecere de la promitatoare nou venit la superstar hochei lume.

Managementul

Obișnuită pentru întreaga serie de hochei sport simulare NHL 09, a devenit schimbările punct și utilizarea de modificări minime ale motorului grafic. NHL 09 dar are mult mai mult decât modificări situaționale și nou videoclip de sărbători gol, a fost revizuită substanțial jocuri de management, optimizate pentru a funcționa fără un gamepad. Juca NHL 09 în diverse moduri, folosind diferite metode de control. Tip simplu de control este ideal pentru utilizarea pe o tastatură clasică, dar se privează de multe oportunități dribbling și alte elemente tehnice punct. Tip profesional de management are o gamă largă de setări și o varietate de elemente complexe, inclusiv aruncă întârziate batante și accident vascular cerebral elemente false. Cu toate acestea, folosiți acest mod de control tastatura este practic imposibilă în NHL 09, jocul este pe controlerul va necesita ore suplimentare pe tehnici de mastering.

Niveluri de dificultate

Începe călătoria lor în lumea de joc mare de hochei NHL 09 ne va oferi cu cele mai simple nivele de dificultate, atunci când controlul player poate fi redus la doar trei taste și săgeți, și care vizează un anumit calculator colt va prelua. Mai mare de calificare va crește, cu atât mai ușor va fi pentru a juca chiar și cu cel mai puternic rival și să păstreze spiritul sportului și nivelul de dificultate extinde echipa de management va trebui să ridice. NHL 09 joc, care, în acest sens o gamă largă de opțiuni. În echipa de management, te poti face o pereche de triplu atac și de apărare, pentru a selecta combinațiile cele mai de succes în majoritare și minoritare, selectați tactici pentru fiecare nivel, luând în considerare caracteristicile individuale ale fiecărui jucător, cu toate că este posibil să-l încredințeze toate asistenți virtuale. Toate în joc 5 nivele de dificultate în care adversarul jocuri de îndemânare, a vitezei și de precizie va crește, și cu ea, jucătorii vor afișa erori în joc. Pe langa toate acestea, dificultăți suplimentare se pot face manual cu scopul în timp ce pucul este împușcat sau schimburi de auto-exploatație jocuri de unități.

 

Joc pe calculator NHL 09