Marcaje

Nindou

Nume alternative: Nindou

Nindou - jocul browser online, în care vă puteți încerca în rolul de ninja oriental misterios. Cine dintre noi nu a vrut să meargă pe calea de formare ninja de a face o mulțime de lucruri neobservate. Ninja vine si pleaca la fel de misterios ca misterios și școala sa, care este motivul pentru care stim foarte putin despre ele. Joc Nindou vă oferă o șansă de a te încerca ca un ninja și încercați pentru a atinge cel mai înalt nivel de calificare - de a stăpâni. Efecte speciale interesante, muzica interesant și nu doar de așteptare pentru tine. Pentru să se alăture ninja școală, aveți nevoie pentru a merge printr-o simplă înregistrare. Conectarea la site-ul oficial Nindou on-line , , puteți găsi tot ce aveți informații utile pentru ei înșiși. Acest lucru va ajuta la începători să înțeleagă toate subtilitățile jocului.

Jocul nu va cauza probleme vă, pentru că este bine dezvoltat de creatorii jocului. Dar de înregistrare atingere. În Nindou înregistrate nu ia mult timp, este destul de standard, și constă din trei câmpuri: nume, adresa de e-mail și parola. Restul de așteptare pentru confirmare și puteți începe jocul.

Jocul este dezvoltat pe baza de Ren Dou Feng Yun 3 și este un joc gratuit bazat pe browser-ul Flash on-line. Acest lucru înseamnă că acesta nu este legat de un anumit calculator, poti sa te duci în joc cu orice calculator din apropiere disponibil prin scrierea de e-mail și parola.

Dacă doriți să juca Nindou, să fie pregătiți pentru dificultățile. Pentru că jocul este conceput pentru utilizarea gândirii logice. Ca jocul progresează, veți avea nevoie pentru a colecta o varietate de lucruri, nu numai pentru dezvoltare, dar, de asemenea, pentru câștigurile. Proschityvaya diverse tehnici de luptă și de colectarea de elemente speciale, veți obține un avantaj asupra inamicului. Într-adevăr, în Nindou juca on-line poți să te joci cu prietenii, și, prin urmare avantajul de care aveți nevoie. Concursuri, evaluări, concurența - toate acestea vă puteți simți doar în cazul în care cursa va începe cu inamicul.

Dacă sunteți în căutarea pentru, ceea ce a juca, joc Crazy Ninja va fi cea mai bună opțiune. Grafica buna a vă oferi o mulțime de distracție și culori luminoase pentru o lungă perioadă de timp să iasă din joc în mintea ta, și poate va deveni jocul tău preferat de familie. Lucru ninja lor fel, va trebui să continue să se dezvolte și să consolideze statutul său. Folosind sute de articole în joc, va fi capabil să dezvolte abilitățile lor, angajarea în luptă cu inamicul.

Cu toate acestea, în scopul de a adera la luptă și să crească, trebuie să fie instruiți. Odată ce ați începe jocul, trebuie să te duci un pic de formare, după care va fi capabil să se adapteze cu ușurință la joc.

Amintiți-vă Ninja - sunt stăpâni pe ei înșiși. Dacă doriți să ajungă la cel mai înalt punct de Zen, va trebui să investească un maxim de greu toate forțele în luptă. Se luptă pentru a vă ajuta să dezvolte și să câștige o reputație. În cazul în care Nindou juca te joci în mod regulat, în cele din urmă vă va ajunge la nivelul de Master râvnit. Numai maestrul perfect stăpânit corpul său, a învățat să folosească natura pentru a vă avantaj și poate ascunde chiar în fața mulțimii.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more