Marcaje

Ninja Wars

Nume alternative: Ninja Wars

Joc ninja Wars - combină elemente de MMO RPG și joc de browser cu creaturi amuzante mici anime rolul principal. După ce a început să joace Ninja Wars, veți găsi că locuitorii săi sunt ca nici unul alte personaje populare din Naruto și Bleach. În timp ce nu sunt limitate în alegere, și a încercat să joace un caracter, il poti schimba la altul. După cum te uiți la invitația de a vizita ca Renji sau Kiba, Vega sau Cikamaru? Vino quest-uri interesante, efectua misiuni de diferite grade de dificultate, da tot ajutorul posibil pentru locuitorii din jurul vostru distruge faerie monstru murdar intră cu curaj în luptă cu ceilalți jucători. Orice ai face, pune în acest suflet ocupație - și apoi de succes în buzunar. Ninja Wars evenimente online, desfasoara pe locurile spatioase, trasate de mână. Talent de master este imposibil să nu recunoască toate peisajele pline de culoare și incredibil de frumoasă. Și cel mai important, că toate acestea splendoarea Ninja Wars vă oferă gratuit. Evaluați generozitatea de dezvoltatori care au lucrat la glorie, pentru a crea un proiect original.

Pentru a juca acest joc Ninja Wars Computerul trebuie să îndeplinească cerințele minime de sistem. Jocul nu este parametri tehnici capricioase. Va fi suficient

  • Sistemul de operare pentru Windows
  • CPU Intel una Core
  • 3. 0 Ghz
  • 1 Gb Ram
  • Trebuie să fie instalat Flash Player

Dacă e în regulă, gameplay-ul va fi neîntrerupt, și vă apuca de treabă cu capul înainte în Ninja război.

Creează un cont pentru a avea acces la lumea excelent de anime. Introduceți numele de utilizator, parola și adresa de e-mail. Sunt de acord cu regulile jocului și verificați Ninja Wars va face un membru cu drepturi depline al invita aventură hilar.

Joc online Ninja Wars are cinci sate - foc, vânt, apă, pământ și fulgere. Începi într-una din ele, și să vă conducă calea de urmat depinde de factori cum ar fi stilul de joc, aspirațiile tale, aceste eforturi. De-a lungul timpului, puteți obține acces la orașul de demoni, Valhalla, Las Noches sau găsi temnita Dungey. Oriunde te-ai nici derapat peste tot există o grămadă de locuri de muncă, care este calculat pentru o experiență de performanță. Dar dacă vrei doar să se plimbe în liniște se bucure de contemplarea frumuseții fără precedent de peisaje, aranja un tur pentru a vedea diferitele atracții și construirea de animație de est, care este plin de Ninja Wars on-line.

Desigur, ai nevoie de o moneda de joc pentru a cumpăra eroul tău și să-l odezhku nimeni nu vrea. Pe lângă necesită și armuri, precum și arme, și totuși nimeni nu te va da pe gratis. Prin urmare, se acumulează pietre acumulate (moneda de joc regulat) și cupoane (valută a crescut de răcoare). Ninja Wars joc îți oferă posibilitatea de a face aceste tipuri de valută direct metode de joc. Dar puteți folosi de aur, cumparat de reală. Titularii de aur Ninja Wars joc oarecum mai ușor. Ai unele avantaje frumos.

Pe lângă principalele arme puteti folosi suluri, poțiuni, consolidarea pietre și multe alte elemente. Respectabil decât stocurile de dvs., mai multe sanse de castig. Distruge sefii rele, practica în bătălii mici, și în curând vor putea, fără teama de a păși în arena de a accepta provocarea de adversari pe masura. Dovedi că poate respinge chiar cel mai bun!

War Ninja Online este mult mai interesant pentru tine, dacă ai înrola sprijinul pentru animale de companie loial. Mai bine ai grija de ea, cu atât mai mare va fi întoarcerea. Drăguț animale simt dragostea ta și gata pentru orice doar pentru a vă ajuta.

Fiecare personaj din joc are caracteristicile de bază ale unor astfel de atacuri, de blocare, viteza, rezistenta. Acești parametri vor îmbunătăți. Dar, în afară de acestea, există 10 de aptitudini fără pompare, care nu va fi capabil de a merge mai departe. Îmbunătăți în mod constant abilitățile dumneavoastră, cum ar fi Vânt Technology, Tehnica Echipament Ninja foc fulger Tehnologie, Tehnologie de apa, Tehnologie Pământ Tech Seals, Body Tech, Tech Iluzia și tehnologie medicală. Persevera - și va fi cu siguranță capabil de a lovi toate răcoare lui!

Acest joc va trezi emoții pozitive! Convinge-te singur! Fii fericit cu personajele anime amuzant!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more