Marcaje

Nova Raider

Nume alternative: Nova Raider

Nova Raider on-line - bazat pe browser-ul multiplayer joc de rol este un model gratuit fantastic. Evenimente curente MMORPG evolua în timp real. Doar imaginați-vă în rolul de vastele galaxii supuși greșelii pilot care fuge de la inamice raid în speranța de a scăpa și de a găsi planeta lor de origine vreodată. Cum atunci ar trebui să fie o revenire plăcută la îmbrățișarea mamei-planeta și sentimentul că ați găsit în cele din urmă de origine. Dar, la fel de mult ca tine echilibrul în imponderabilitate in nava spatiala si înainte de multe aventuri periculoase, care trebuie să treacă prin. Oriunde te-ai ținut Desigur, nu funcționează cu pirații scape întâlniri și monștri hidoși. Dar înarmați până în dinți, făcând toate eforturile pentru a îmbunătăți nava ta și cu sprijinul de oameni ca tine și pribegi, veți obține toate șansele să ajungă în siguranță la destinație. Și lăsați-l să se acorde o valoare incredibilă, dar apoi sunt de două ori aprecia că fericirea unică de a fi acasă!

Pentru a juca acest joc aveți nevoie pentru a Nova Raider configurare mediu de calculator și conexiune la Internet. Creatorii au încercat să facă proiectul la dispoziția utilizatorilor, astfel încât cerințele de sistem fundamental supraapreciate. Tot ceea ce este necesar pentru a fi în univers virtuală - acest record Raider Nova. În plus, procesul este destul de simplă. Alăturați-vă în joc Nova Raider necesită completarea domenii cum ar fi numele de utilizator, adresa de e-mail, parola, și selecția de server. Ar trebui să fie conștienți de faptul că crearea unui cont, confirmând astfel acceptarea de acordul de utilizare.

Deci, cum să joace Nova Raider, au nevoie de o navă, face alegerea ta, chiar de la început. Deci, vă sunt oferite următoarele tipuri de unități de spațiu: Balanced (planeta), R Aider (Done), Tank (apărare), Sprijin (vindecare), Trader (comerț). Fiecare navă capacitățile lor specifice care se potrivesc cu destinația. Gândiți-vă ce vă veți bucura de a face și selectați opțiunea dorită.

Nova Raider joc on-line oferă diferite variante de acțiuni executabile. Și vei intra într-o luptă brutală și apăra împotriva monștri plictisitor și de a efectua tranzacții comerciale, și de a colecta resurse valoroase, și de a participa la operațiuni speciale, și încercați să nu dor de evenimente importante. Evenimentele sunt diferite activități. De exemplu, Halloween, Craciun, etc § Utilizatorii disponibile pentru a contribui la funcționarea numit "New Star Raider» Facebook. Și cât de multe quest-uri gătit joc Nova Raider! Sarcina de cooperare viitoare nu soschitat imposibil. Cheia succesului - cooperarea cu alți jucători. După eforturi comune necesită nu numai venire a misiunii, ci o confruntare cu sefii tot-puternic. Jocul in echipa este optimă în această lume imprevizibilă.

Utilizatorii pot profita de oportunitatea de a cumpăra o stea în bancă într-un set. Cu această achiziție va avea un număr de bonusuri, care se simplifică sarcini dificile.

Jocul are o mulțime de oportunități de a câștiga. Vom stabili unul dintre exemplele cele mai benefice. Uneori, se întâmplă în split-urile universului și prin timp Portaluri penetrant unidirecțional orice monștri și viermi. Și pentru uciderea viermele odată ce te de cinci stele. Aventură periculoase, dar profitabile!

Din moment ce angajează Nova Raider pentru a juca, aveți nevoie pentru a monitoriza în mod constant starea navei. Într-adevăr, îmbunătățirea șanselor de a câștiga creștere. Fiecare navă are un CPU. Acesta îmbunătățește de producție și de sprijin daune drone. De asemenea, există indicatori uvorotlivosti (câte rachete menite să treci prin), precizie (fotografiile care vor ajunge la un punct) și șansă critică (sansa de contact de grevă critice). O grevă critic la rândul său indică faptul că inamicul ajunge de două ori la fel de mult rău decât din fotografii obișnuite.

Pentru a da un stimulent, există un întreg sistem de ranguri și evaluări. Și numai pe tine depinde de ceea ce loc va ocupa. Creatorii pasă de confortul dumneavoastră. Mini-hartă și harta globala a lumii este bine gândit și clar. Trecerea de la unul la altul, nu este o problemă.

Dragi jucători, dacă aveți mult timp trage EVA si dorinta incontrolabila de a duce un stil de viata activ nu permite să stea în continuare - acest joc este sigur pe gustul tau! Încearcă-l singur! Mult noroc!

 

Nova Raider de înregistrare on-line