Marcaje

Panzar

Nume alternative: Panzar

Joc Panzar - dependență MMORPG joc on-line cu un sistem de luptă mare și componenta de rol. A apărut în această acțiune original datorită NETA rețeaua companiei Panzar Studio. Dezvoltatorii au făcut tot posibilul pentru a prezenta utilizatorilor un proiect în care atât cele mai bune tradiții respectate de jocuri pe Internet, și există loc pentru elemente noi în întregime interesante atenția celor care încep să joace Panzar. Dacă vă place o aventură amețitoare, capacitatea de a efectua fapte în arene, călătorie periculoasă printr-o varietate de locații - Panzar on-line pentru gustul tau!

Pentru a deveni un rezident al incredibil de frumoasa lume ai nevoie de Panzar înregistrare. Pentru a face acest lucru, trebuie să completați în câteva domenii de formular special. Furnizarea de informații cum ar fi adresa de e-mail și parola. Apoi, rescrie codul din imagine și de tip în codul promoțional linie dorit. Apoi faceți clic pe "Finish". Amintiți-vă că înregistrarea Panzar jocul în sine este o dovadă că sunteți de acord cu Termenii de Utilizare. Prin crearea unui cont, puteți descărca cu ușurință clientul. Desigur, cu condiția ca computerul îndeplinește această configurație minimă:

- Sistem de operare Windows XP / Vista / Seven;

- Procesor Inter Core 2Duo, 2. 4 GHz

- Card Nvidia GeForce 8800/Radeon HD3870 512 MB

- 2GB RAM;

- Spațiu liber pe hard disk de 4 GB.

Pas cu pas pe teren fantastic, trebuie să alegeți o rasă și de clasă care se potrivesc cel mai bine personalitatea ta. Există patru rase și opt din clasele corespunzătoare. Pentru a orcii sunt berserkers și tancuri la oameni - Paladinii și inchizitori, la gnomi - echipamente și ingineri, și elfii - magi si vrajitori. Fiecare personaj din joc are propriile abilități unice. Pe câmpul de luptă, fiecare jucând un rol. Cu toate acestea, există caracteristici de bază, care sunt dotate cu toate personajele într-o măsură mai mare sau mai mică. Acest sănătate, abilitate, viteza de atac, mana, energie, unitatea de putere și alții. Între contracții, va fi angajat de pompare abilitățile lor și de a îmbunătăți eficiența de armuri și arme.

Cu privire la elemente care pot fi folosite în joc, rolul principal, desigur, joacă un armă. Aceasta este împărțită în aproape și de departe. Mai mult decât atât, fiecare clasă are capacitatea de a folosi anumite arme. Armor, fără îndoială, sunt, de asemenea, unul dintre principalele elemente de care trebuie să aibă grijă în timp ce pregătirea pentru luptă. Pentru a face acest lucru, vizitați magazinul fierar sau magazin. Mai Panzar joc oferă o oportunitate de a se bucura de o varietate de poțiuni, amulete, rune și chiar ornamente.

Jocul este stabilit în locații spațioase. Noapte fermieri infernale oameni de zăpadă Bay, etapa ceață, Fixatore meteoriți alchimiști Cetatea Orc Shed, Cetatea canibali Quarry gnomi orci templu dictatori militari Arena și Asediul din Fort mlaștină - acestea sunt locurile în care trebuie să meargă la toți cei care au luat joc joc Panzar. Pe drum acolo va fi o mulțime de puzzle-uri interesante pe care va trebui să sparge capul, precum și sarcinile quest cele mai memorabile, care va face față cu o forță de numai îndrăzneț și asertiv.

Pentru implementarea cu succes a planurilor noastre, este mai bine să se înroleze sprijinul prietenilor. Panzar mult mai interesant pentru a juca, fiind comunitate de particule curajos. În primul rând, va fi mai ușor să câștige cu dușmanii, și în al doilea rând, în timpul liber, puteți avea palavrageala mentale distractiv.

Du-te prin nivel după nivel, descoperirea de noi fațete ale lumii joc uimitor. Este mai mare nivelul, cu atât mai mare devine puterea ta, și slava exploateaza este în creștere la viteza sunetului. În plus, un moment plăcut în timpul cuceririi de fiecare nivel următor este un cadou sub forma de noi talente care vizitează Altar, vă puteți dezvolta și transforma în calificare până acum inaccesibile. Nu te opri la jumătatea drumului! Eforturile tale nu vor trece în zadar! Bucuria victoriei asupra inamici puternici - cea mai bună recompensă pentru fiecare războinic! Simt gustul victoriei este acest lucru, folosind Panzar on-line! Să Fortune favoruri cu zambetul ei

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more