Marcaje

Planetside 2

Nume alternative: Planetside 2

Planetside 2 on-line - original MMOFPS de la Sony Online Divertisment în cazul în care jucătorii sunt în așteptare pentru bătălii la scară mare. Dacă sunteți fed sus cu browser-razvlekalovki cazul în care vă dibuit într-un singur loc și pofta de unu la unu cu un adversar, dacă vrei ceva mare și impresionant, dacă inima ta tânjește și tânjește pentru rutina de Fame - The Game Planetside 2 perfectă pentru a satisface toate dorintele tale indraznete. Aici într-o luptă care implica mii de jucători, dar nu e ca și cum mizerie de neînțeles. Începe să joace Planetside 2, ai devenit un membru al unui război global, în cazul în care totul este atenție detaliată și meticuloasă pentru detaliu, fiecare își îndeplinește rolul, există o strategie loc și munca în echipă. Evenimente dezvolta locatii spatioase, format din zeci de kilometri pătrați. Vei vizita toate cele trei continente, dedicate gameplay-ul. Іndar, Esamir, și Amerish - nu este doar un spațiu teritorial, și locuri unde se fierbe în mod constant scena diferit. În plus, puteți călători nu numai pământul, ci, de asemenea, în aer, folosind tot felul de tehnici.

Tot ce ai nevoie pentru a pătrunde în imensitatea universului - Planetside 2 înregistrare. Pentru a crea un cont, completați informațiile în câmpurile obligatorii: numele postului, confirmare parola, adresa de e-mail, țară, data nașterii. Abonează-te la știri se întâmplă în mod automat, dar cu respectarea normelor de înregistrare joc Planetside 2 necesită confirma prin bifarea casetei corespunzătoare.

Examinați lista de cerințe necesare pentru a oferi un gameplay confortabil de sistem: Microsoft Windows XP, Intel Core 2 Duo E6850 (sau mai mare) sau AMD Phenom II X2 (sau mai mare), placă grafică NVIDIA GeForce 8600 (sau mai mare) / AMD sau ATI 4850 serie (sau mai mare), compatibil DirectX placă de sunet, 256 MB VRAM, spațiu liber pe hard disk de 15 GB, 4 GB de RAM. Dacă acest lucru toate stabilit, deschide în condiții de siguranță ușa la o lume fantastică!

Ca un începător, trebuie să specificați fracțiunea de pe partea unde doriți să lupte. Apoi să fie capabil de a selecta clasa cea mai potrivită pentru a întreprinde ceea ce tanjeste sufletul vostru. Să se familiarizeze cu facțiuni disponibile. New Conglomerate (SeaNanners Leader) - Rebels este gata pentru ideile sale de a da viață. Aceste grupuri organizate de disidenți fac tot posibilul pentru a fi gata să-și îndeplinească idealul de misiuni viitoare. Republica Terran (lider TotalBiscuit) este conceput pentru a controla cetățenii colonii. Warriors ale națiunii aplice legea și să mențină ordinea. Reprezentanții Suveranitatea Wan (lider Tobuscus), cred că viitorul omenirii trebuie doar să urmați progresul tehnologic. Ei s-au folosit mult timp de tehnologie extraterestră și sunt capabili de a descoperi secretele de artefacte antice. Dar pe cine ai aparțin, acest război crud afectează pe oricine care au îndrăznit să vin aici. Nu se va odihni și nici în orașe aglomerate, sau în câmpul larg. După toate luptele au loc peste tot. Deci, stai!

Planetside 2 joc on-line are o serie de elemente care îl disting de predecesorul său și de alte proiecte de Internet. De exemplu, acesta este disponibil pentru alergarea la distanta, cu condiția ca utilizarea de atracții și scuturi de regenerare, pe traiectoria glonțului afectează gravitate, dezvoltare copac permite depasi rivalii săi (aproximativ 15-20%) și lupte care implică aproximativ 3.000 de luptători ridica nivelul adrenalinei maximă. Aroma sa face timp de condiții de zi și meteorologice în schimbare. După o luptă au un imens factorii de impact, cum ar fi lumină și întuneric, ceață sau nori uriașe, ascunde cu ușurință.

Redare joc Planetside 2 Veți fi folosind vehicule terestre și aeriene, precum și mai multe piese de arsenal minunat. Amintiți-vă că succesul în luptă depinde în primul rând pe arme decente și abilități ale caracterului. Astfel încât să acorde o atenție aproape de caracteristicile de viteze și de nivelare. Cu cât Planetside 2 joc, mai interesant devine. După ce a dezvăluit treptat întregul potențial al acestui joc extraordinar.

Motor 3D face de lucru, și veți simți că tot ce se întâmplă pe ecran este cu adevărat reală. Lăsați-vă într-o atmosferă militar pentru a experimenta întreaga gamă de bătălii epice emoții petrecere! Mult noroc și inspirație!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more