Marcaje

Remanum

Nume alternative: Remanum

Este un joc multiplayer joc Remanum de liber schimb în cazul în care încercați să vă în rolul unui negustor, încercând să adune avere și reputație în 20 de orașe ale Imperiului Roman în jurul Mediteranei. Joaca jocul Remanum poate pe termen nelimitat, pentru că runda de joc durează șase luni, iar dacă dețineți cea mai mare putere în Imperiul, va primi titlul de împărat. Dar pentru titlu va trebui să lupte! Pentru a face acest lucru a gestiona cu înțelepciune fermele lor, fabrici și ateliere de lucru, vinde produsele, face un profit, și, desigur, folosi bogăția în beneficiul cetățenilor și al orașului Remanum on-line.

Înainte de a reda Remanum, asigurați-vă că computerul îndeplinește cerințele minime de sistem, cum ar fi: procesor de frecvență - 2GHz, 1GB RAM, placă video - 128MB.

Înregistrare Remanum nu ia mult timp și ușor:

1. Pe pagina principală, alegeți opțiunea "Înregistrați-vă aici";

2. Specificați numele contului;

3. Vă rugăm să introduceți o adresă de e-mail validă;

4. Introduceți o parolă sigură și repeta;

5. Selectați "Înregistrare".

Juca Remanum destul de interesant, pentru că aveți o mulțime de goluri! În primul rând, să devină un cetățean respectat în orașul tău. Ai nevoie să se extindă pe teritoriul lor, pentru a produce bunuri și de a le vinde profitabil comercial în Remanum on-line. Joc Remanum vă va permite să comerțul cu mii de jucători din toate orașele Imperiului. Nu uitați să negocieze, pentru că tu, asa ca o bună reputație.

Jocul este inspirat de sistemul economic Remanum unic: fiecare achiziție sau vânzare de, orice penurie de stoc este afișat pe sistemul comercial global, ceea ce duce la o schimbare în cererea de pe piață.

Unul dintre obiective este de a crește Remanum on-line proprietatea dumneavoastra. Puteți construi o varietate de plante care produc materiale de bază sau de a le recicla în produse mult mai valoroase. Joc Remanum vă permite să-și vândă produsele prin intermediul pieței de la localnici.

În jocul Remanum implică construirea unui sistem de producție foarte puternic: fiecare clădire produce în mod automat a mărfurilor, în cazul în care există suficient spațiu pe materii prime și stoc. Sarcina ta în Remanum online va crea astfel de lanțuri eficiente de producție care fiecare ramură a lucrat destul de eficient. Produsele cele mai valoroase produse de mai multe industrii co-de lucru.

Puteți juca Remanum și extindă producția lor. Cu buna dezvoltare, producție va oferi mai multe produse. Pentru a avere și reputația ta poate crește în Remanum on-line, va trebui să investească în mod regulat în clădiri non-producție, cum ar fi, depozit și port.

Joc Remanum nu da întâietate avere. Pentru a vă ajuta să obțineți până la cel mai înalt nivel în rangul de putere, va trebui să doneze bani și bunuri, precum și să se dedice la bunăstarea orașului. Participă în mod regulat la vot sau sugera un candidat la alegerile pentru senatorul Remanum on-line. Politicienii obține mai multă putere și să decidă cum să se dezvolte orașul. Senator cu cea mai bună reputație va deveni împărat joc Remanum târziu în runda.

Aveți grijă de invaliditate și de coeziune în joc Remanum urban! Există multe clădiri publice diferite în Remanum, care se aplică tuturor cetățenilor și jucătorii din oraș.

Fiecare rundă de joc în joc trece Remanum de 6 luni. Jucătorul cu cea mai bună reputație în cele din urmă a rundei câștigă jocul și devine Remanum împărat. Orasul cu cea mai bună reputație și jucătorul cu cele mai multe active (de populație) sunt acordate separat. Începe construirea sistemului Remanum de producție online chiar acum!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more