Marcaje

Roger & Out

Nume alternative: Roger & Out

Joc Roger si Out este science fiction, printre jocuri de browser, se permite jucătorilor crește mercenari și a le transforma super-erou a efectua expeditii duel cu alți jucători colecta și extracție experiența arată că permite eroii cumpăra sau crește atribute.
Joaca jocul Roger si Out va fi foarte interesant, deoarece jucători întâlni eroi familiare și va lupta împotriva lor în galaxie monstri umplute . Când ești Roger si Out joc, tu deschide posibilitatea deschide mai multe domenii crea sau de a începe breasla pentru a câștiga mai multe lupte. Fiind combinație strategie și RPG joc, Roger si [ _1_] Out on-line are controale intuitive uimitor și animație setați comic [_1_ stiluri] grafice. În jucători de informații pot bucura, de asemenea, distractiv complot și o mulțime de întâlniri neașteptate.
Înainte de a juca Roger si Out , asigurați-vă că computerul îndeplinește cerințele de sistem, cum ar fi: frecvența procesorului - 2GHz, 1GB RAM, card video - 128MB. Inregistreaza-te Roger si Out nu te va lua mult timp și ușor:

1. Pe pagina principală, selectați elementul « Joaca acum pentru liber [_2_ ] ',

2. Selectați sexul personajului, rasa, aspectul, apoi faceți clic pe « salva »;

3. Da un nume pentru personajul tău,

3. Introduceți o parolă sigură, se repeta;

4. Vă rugăm să introduceți o adresă de e-mail validă;

5. Selectați « Înregistrare ».

Roger si Out on-line - aventurile unui mercenar tânăr care se luptă cu forțele întunericului într-o galaxie departe, departe, sau cu forțele de lumină, singur sau împreună cu alte mercenari - în propria lor navă breasla!
Rezistența este inutilă, pentru că jocul liber Roger si Out piese de schimb pe nimeni! De fapt, fiecare MMORPG-ul și personajele sale, cu urechi verde, albastru piele, căști de protecție de culoare - e un clișeu în genul science-fiction. În Roger si Out juca - participa la acest saga interesant, în care sunt figuri familiare, cum ar fi aurul sau robotii genii Marsh.
Formă haioase și de multe ori sarcastic de joc Roger si Out on-line ascunde conceptul complex. Jucătorul creează și dezvoltă un super-erou în lume galactic. Jucătorii Roger si Out accepta on-line diferite quest-uri, duel cu alți jucători, colecta pradă și puncte de experiență valoroase, care permit eroii lor nivelul de sus și de a crește performanța, cum ar logica, de exemplu.
Roger & Out joc invita jucători pentru a descoperi breslei și de a explora galaxia împreună. Utilizatorii pot crea un echipaj al navei sale breasla - cea mai mare nivelul de breasla, mai mult spațiu disponibil pentru echipajul de pe nava Roger si Out on-line . Trucul este că trebuie să completeze fiecare poziție cu un caracter perfect. De exemplu, inginerul șef trebuie să aibă o logică mare. De fiecare dată când o breaslă niveluri crește, nava poate fi extinsă, care, de asemenea, deschide misiuni suplimentare pe care le pot efectua, împreună cu echipajul său - cu mai multe bonusuri pentru toți membrii breslei.

Bucată puternic de echipament în Roger si Out on-line format din mai multe componente care afectează proprietățile echipamentului. Nume de elemente indică tipul de echipament player - de la "anarhistul vesta ponosit" și "lipsa de energie", a puternic "UberGun". Controalele intuitive si grafica plina de culoare, stil de benzi desenate oferă joc ușor Roger si Out . Stilul grafic elegant Roger si Out on-line surprinde perfect atmosfera din fiecare regiune, în combinație cu muzică modernă și animație.
Joaca Roger & Out on-line și de a detecta echipamentele pentru a îmbunătăți caracteristicile personajului, ceas tactica inamicului sau seful pentru a câștiga!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more