Marcaje

Shadowland

Nume alternative: Shadowland

Shadowland joc este un browser-based joc online gratuit care combina povești fantastice și din viața reală și de strategie de social. Jucătorii Shadowland on-line se poate construi un imperiu, coloniza și cuceri teritoriul, să construiască o fermă, recoltare și îndeplini sarcinile.

Joc Shadow pământ pe nline spune povestea a forței de întuneric care a asediat pentru întreaga omenire . Cum să supraviețuiască în fracțiunea uman? Este responsabilitatea dumneavoastră să se întoarcă deteriorat continent forță întunecată și de a restabili imperiul prin utilizarea armata ta de aliați și de colegi. Trebuie să te duci la alte epoci și caute eroi legendari pentru a vă ajuta în cucerirea ta Shadowland Despre nline .

Înainte de a juca Shadowland , asigurați-vă că computerul îndeplinește cerințele de sistem, cum ar fi: procesor de frecvență - 2GHz, 1GB RAM, card video - 128 MB. Shadowland de înregistrare nu ia mult timp și ușor:

1. Pe pagina principală, selectați elementul « Înregistrare »;

2. Da un nume pentru personajul tău,

3. Vă rugăm să introduceți o adresă de e-mail validă;

4. Introduceți o parolă sigură și repeta;

5. Selectați « Înregistrare ».

Fantasy Shadowland corespunde cu istoria reală a jocului: joc de acțiune stabilit într-o lume post-apocaliptică, numit Continent lui Dumnezeu, în care oamenii se luptă pentru supraviețuire împotriva forțelor întunecate și armatele lor de o altă lume. Decorul este într-o lume fantastică plină de umbre întunecate în care vrăjitorii răi și Sfânt nu este în contradicție cu celălalt, devine din ce în ce mai periculos.

Veți Shadowland juca și intra în împărăția de Master, care a creat secole Gate - portal capabil să efectueze călătoria spatio-temporal la diferite vârste. Veți avea posibilitatea de a câștiga istoria de est și de vest în Shadowland joc, să accepte ajutorul de eroi legendari și de a găsi comoara pierdută a extinde în continuare capacitățile de armata ta, imperiu, și prin poarta din spate secole înapoi acasă.

Legendary Heroes - Eroii celebre de regele Leonidas din 300 de spartani la Termopile, Genghis Khan, Regele Arthur și alte personalități celebre.

Fiecare alianță Shadowland joc are embleme personalizate, exploatațiile colective de resurse, upgrade-uri de tehnologie, management de personal și chiar sistem de salarizare / salarizare.

Când ajungeți la nivelul 10 în Shadowland Continentul on-line a lui Dumnezeu este revelat pentru tine, alianțele se formează, și începe să se implice în crearea de propria armată cu grupuri mari, conduse de tine.

Descopera lumea prin migrație Shadowland on-line. Dacă vă mutați de la o zonă mică într-o zonă de mare în cucerirea ta, te vei găsi un nou ecosistem, plin de castele, dușmani, alianțe.

De asemenea, Shadowland Online vă permite să creați triburi. În luptă, se considera ca cea mai mare victorie în onoarea de viața lor. Dorința lor de putere și arme grele să le permită să fie curajos și impetuos în joc de luptă Shadow pământ pe nline . Ele pot integra chiar magia intunecata in practica sa, dar își va exercita reținere, moralitate și responsabilitate.

Joc Shadow pământ pe nline , de asemenea, vă arată mercenari. Viața lor a fost întotdeauna nomazi, astfel încât acestea sunt opinii independente și mobile.

Diamante din joc Shadowland Online - o resursă care poate fi utilizat pentru a elimina timpul de răcire pentru a cumpara comenzi suplimentare pentru construirea, și, de asemenea, obține un echipament rar prin expediția. Ei sunt singura resursă Premiul Shadowland Online . Diamonds Shadowland joc diferit de cadouri monetare pentru că puteți obține doar diamante, plătind pentru ele cu bani reali, castigand concursuri sau quest-uri pentru a câștiga templu în Arena sau de a vinde bunuri la licitație.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more