Marcaje

Cântecul soarelui

Nume alternative: Cântecul soarelui

Song of Solaris: nu totul este calm în Laputa Kingdom

Ceasul de browser al jocului Solaris te duce pe continentul Laputa, care este bine cunoscut fanilor anime. Aici domnește puterea magiei, susținută de tehnologie. Istoria acestui teritoriu cunoștea de fiecare dată și pașnică și când era dominată de demoni. Dar nu au apărut în Laputa timp de cinci sute de ani datorită ordinului. În acest timp, locuitorii au reușit să se obișnuiască cu o viață liniștită, iar pe câmpurile verzi, unicornii să pășească pașnic. Cu toate acestea, forțele răului s-au declarat din nou, iar locuitorii din ce în ce au început să observe monștri pe câmpurile lor. Este timpul să apelați la eroi curajoși, care nu se tem să joace Song of Solaris, exterminând răufăcătorii.

Personale, clase și animale de companie

Când înregistrarea Song of Solaris este finalizată, începeți să explorați setarea. Populația țării de poveste arăta ca o păpușă mai frumoasă pentru copii, cu ochi mari, căptușind cozile, fuste scurte și chiloți, pălării pentru copii. În același timp, pe fața unui personaj de sex masculin se poate dezvolta o barbă groasă, iar o fetiță se va bate cu o sabie damașcă. Iar această armată este pregătită să se opună terilor demoni și monștrilor formidabili.

Toate caracterele sunt împărțite în șase grupe:

 • Vrăjitorii nu sunt cei mai buni luptători în luptă, dar nu sunt mai îngrozitori când vine vorba de atacul psihologic. Folosind totemuri și vrăji, ei preiau controlul asupra unităților inamice și controlau situația de pe teren.
 • Războinicii lovesc în mod splendid cu sabia lor, în fața dușmanului față în față. După ei, restul este un pic de lucru.
 • Shooterii se țin departe de linia frontală, dar din poziții lungi pedepsesc efectiv armata inamicului, lansându-și săgețile.
 • Vânătorii urmăresc un adversar, se deplasează pe câmp și intră în spatele unei unități inamice. Ei au viteză mare și un coeficient de distrugere înalt.
 • Magi sunt încă fanii masacrului. Întorcându-se la vrăjile vechi, le aplică cu pricepere la distrugerea în masă a inamicului. Dar din punct de vedere fizic atât de slabi încât nu vor rezista la o ușoară lovitură.
 • Shamans bate tamburinele și cheamă la ajutorul spiritelor atunci când rănile tovarășilor urmează să fie vindecate. Ei pot fi numiți pacifisti, care nu se sinucid și se roagă pentru mântuirea celor din jurul lor. Cu ajutorul lor, războinicii aliate păstrează sănătatea și dobândesc invulnerabilitate temporară.

În lumea fanteziei, se obișnuiește să dobândiți diverși ajutoare pentru animale de companie, iar acest produs nu face excepție. Aici puteți să vă dezvoltați sau să îmblânziți un animal sălbatic, dar în plus față de animale, jucători, dragoni, elfi, roboți și plante vor însoți jucătorii.

La început, animalele de companie se află în două state: bebeluși sau sălbatice. Sugari ar trebui să fie îmbunătățit tot timpul, acumulând experiență în bătălii și dobândirea de obiecte. Puteți obține un asistent în diferite moduri:

 • Invinge monstrul in lupta, apoi il imblanzeste pe el
 • Investigând temnițele în căutare de ouă
 • unui animal de companie
 • Culează un ou pentru o anumită realizare sau participă la evenimentele de joc
 • Treceți calea antică interzisă și luați oul dragonului de la corpul fără suflare al boss

Ce se așteaptă de la luptă

Fighters în iPlayer Cântarea Solaris apare ca o acțiune pas-cu-pas, când după fiecare fugă ai urmat un răspuns adversarului. Puteți folosi "avtoboem", dar numai în cazul în care inamicul nu vă poate provoca vătămări grave. În alte cazuri, funcția garantează o pierdere de 90% din partea dvs.

Cele mai greu de luptat cu șefii și pentru a le învinge, trebuie să ai timp să acumulezi suficiente abilități pentru a nu repulsia, ci pentru a zdrobi dușmanul cu putere. Dar victoria va fi acordată de dezvoltatori și veți primi o recompensă decentă.

 

Cântecul soarelui