Marcaje

Sufletul Neamului Ultimate

Nume alternative: SUN

Soul a Ultimate Nation - multiplayer fantastic joc de rol cu ​​o dinamică poveste. Dezvoltatorii de sud-coreean de proiecte de divertisment virtuale Webzen. Caracteristici cucerit deja milioane de utilizatori. Sistemul de joc unic, grafica uimitoare, luptele uimitoare meritat premii, posibilitatea de a îmbunătăți lucrurile, muzica frumoasa Howard Shore - nu te va lăsa indiferenți. Această acțiune Fermecatoare, care evenimentele din Evul Mediu, vă va permite să utilizeze cele mai bune abilitățile lor de a întreprinde tacticile planificate pentru a câștiga ceilalți jucători și de a distruge monștri, explora și cuceri noi teritorii. Nu te opri la jumătatea drumului, toate problemele rezolvate, principalul lucru - să cred norocul meu!

Pentru a instala clientul și începeți să jucați jocul S ne Online va avea nevoie de un calculator cu următorii parametri:

- Sistem de operare pentru Windows 2000, XP , VISTA ,

- CPU Pentium 4 1. 8 GHz sau mai mare

- Graphics Geforce TI sau 4200 Radeon 9200,

- Șofer DirectX 9. 0C;

- Spațiu liber pe hard disk 3Gb;

- RAM 512 MB .

Prin descărcarea, puteți trece de la vor fi transmise S ne de înregistrare on-line. Imediat după ce comunică adresa de e-mail, veți fi trimis un e-mail pentru a activa contul. Alăturați-vă în joc S ne live - rapid și simplu proces care permite să devină un rezident legal al lumii în care un incident furie interesant.

Pentru a începe S ne joc online ar trebui să creeze propriul personaj. Pentru a face acest lucru, trebuie să determine calitatea de membru al unei curse, specificați numele dorit, și selectați aspect, și anume păr, caracteristici faciale, creșterea economică. Cursuri disponibile oferite de S ne Online, caracterizate prin câteva caracteristici și abilități comune. Există cinci astfel de clase:

1. Barseki (ca momeală și gata toată puterea lui imensa de a cheltui bani pe producție, dur, aspru, obișnuit să se uite numai la viitor)

2. Valkyrie (bine ca în luptele de la distanță și în apropiere, rapid, perspicace, au bune abilități de luptă, precum și poate, dacă este necesar, convoca ajutoare magice)

3. Knights Dragons (datorită imensa putere poate distruge brusc grupuri întregi de inamici, legi dure și loiali stabilite de onoare);

4 . Sorceress (Magic Lab absolvent cu cunoștințe aprofundate de vrăji care pot fi utilizate pentru totdeauna, precum și în rău. De exemplu, capacitatea de a vindeca tovarăși și provoca daune semnificative la dușmani)

5. Shadows (considerat criminali cele mai teribile, expert gestionate cu un pumnal și un bici, foarte mândru și nemilos știu blesteme și vrăji ).

Alege clasa ta preferata pe care trebuie să stăpânească în S ne live și să înțeleagă elementele de bază ale jocului. Să le luăm în ordine.

Teleport - trecerea de la o locație la alta folosind teleportarea calm. Astfel, puteți explora noi teritorii, dar este disponibil doar cu atingerea unui anumit nivel. De asemenea, trebuie să-și petreacă un pic. Pentru fiecare mișcare va trebui să plătească o anumită sumă de eymov. În ceea ce privește dezvoltarea de spațiu, fiecare carte are procentul de utilizare a fondurilor. Crește acest procent poate fi moduri diferite. De exemplu, colectarea de elemente speciale, găsirea de lăzi de valoare, uciderea monștri și căpitani.

Gain subiecte de nivel - îmbunătățirea parametrilor de bază, cum ar fi puterea, apărare, etc § Aveți posibilitatea de a îmbunătăți arme și armuri lor, iar acest lucru va crește șansele de o victorie în luptă. Pentru a salva toate lucrurile corecte, puteți solicita ajutorul comandantului, care este capabil de a crea ceea ce vă întreb. S ne Joc online prevede utilizarea de o varietate de elemente. Produse Prezenta aripi și poțiuni, și pietre prețioase, și speciale și de lux. Este demn de menționat faptul că unele subiecte se pretează la cristalizare. Referindu-se la special NPC, Puteți obține de cristal granat protecția Crystal sau distrugere Crystal.

Cube - este ceva special, printre alte elemente. Încercați să-l prin a face quest-uri necesare. Folosindu-l, se poate analiza și de a crea o varietate de lucruri utile.

Confiscarea de teritorii - Bătălia de la Templul de sânge, care au avut loc în zilele de duminică. Pe primul canal de fiecare server sunt Poarta templului. Pentru a participa, trebuie să fie într-o breaslă care timp de aplicat.

Cerințe de sistem - cele cinci elemente care alcătuiesc eterul, care este o sursă de energie Brokilona. Juca S ne Online au dat de faptul că Foc, apă, vânt, Pământul și întuneric legate de între un mod de neînțeles.

Combat Zone - câmpurile de luptă care jucătorii pot crea propria lor. În aceste zone, va efectua misiunea și de a îmbunătăți caracterul. E frumos ca atunci când se creează zonă de PvP și PvE lupte vă întreb personal setările și opțiunile. Alege și să alegeți dacă aranja o vânătoare de monștri și de a câștiga niște bani, dacă lupta cu alti jucatori, sau încercați să efectuați activități de formare.

Dragi thrillseekers, S ne joc online garanteaza vă crește adrenalina! Tu nu vor fi dezamăgiți, grăbește-te pentru a vedea acest lucru pe propria lor experiență! Mult noroc!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more