Marcaje

stele Conflict

Nume alternative: stele Conflict

Star joc Conflict de legenda a cosmosului.

The Conflict joc Star este un proiect online multiplayer, care pentru istoria existenței sale a atras atenția multor jucători. Conflictul Steaua spune o poveste care sa întâmplat în afara planetei Pământ. Oameni, care au însușit tehnologia de nave spațiale, și zborurile intergalactice, au fost forțați să părăsească propria lor planetă, și își va reveni să stăpânească noi lumi. În spațiul îndepărtat au descoperit fragmente ale unei civilizații puternic, care a fost distrus de o forță necunoscută. Acum, diferite asociații și organizații se luptă pentru putere în spațiile interstelare vaste, intrând în lupte aprige între ei.

The galaxia este locuită nu numai de oameni, ci și de ființe extraterestre. navele lor spațiale au multe modificări și să depășească tehnica pământenilor.

Star Conflict este un simulator de spațiu, autorii proiectului îl numesc un joc de comandă, ca singur jucător, la un moment dat, pur și simplu nu pot face față. bătălii aeriene spectaculoase sunt în așteptare pentru utilizatorii din proiect, ei pot participa la echipe, făcând echipă cu alți jucători și lupte pentru viața de ducere și de moarte cu dușmani reali stând în prezent în fața monitoarelor de calculator. Alegerea este întotdeauna, cei care nu sunt atrași de regimuri realiste, își pot petrece timpul, îndeplinind diferite misiuni, iar acestea sunt în joc abundă.

In jocul este un mod numit"Open World", puteți ajunge acolo prin a face un salt hiper. Acesta are un număr foarte mare de locații diferite, player-ul este dat libertate deplină de acțiune, el poate comite jaful și se extrage resurse valoroase, câștigând un calculator sau adevarat rival. În ciuda faptului că, în spațiul deschis există anarhie, poliția în ea încă mai există, alegând partea binelui sau a răului, jucătorul determină karma.

Virtual Lumea de stele Conflict

Despite faptul că jocul are deja milioane de utilizatori, nu va fi niciodată prea târziu să se alăture războaiele spațiale și aventură. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie pentru a descărca de stele Conflict, deoarece acesta este un joc client on-line, este nevoie de un program instalat pe un computer personal. După această procedură, jucătorul se mută în lumea virtuală de bătălii stele, în care el poate juca gratuit. Descărcare de stele conflict nu poate fi pe computer cel mai puternic și modern, acesta ar trebui să aibă un gigabyte de memorie RAM si doar doua gig-uri de spațiu pe hard disk.

Spacecraft în jocul de trei clase și fiecare clasă are propriul scop și caracteristici speciale:

  • Interceptors sunt navele cele mai manevrabile și mici, ele sunt concepute pentru atacuri de trăsnet asupra obiectelor fără armare. Cu ajutorul lor puteți obține aproape de inamic, provoca daune semnificative și rapid de evacuare. Modificările aduse acestor nave pot fi folosite pentru recunoaștere și sabotaj. Ele au cea mai slabă armura.
  • avioane
  • Ground-atac sunt clasa de mijloc, acestea au proprietăți de protecție mai bune decât interceptoare, dimensiunea este mai mare, de aceea armele sunt mai puternice, dar acestea sunt mai puțin rapide. Acestea sunt împărțite în echipă, percuție și baraj. Primele sunt necesare pentru a consolida aliați, acesta din urmă pentru descoperire și a treia, pentru interceptarea.
  • The fregate sunt cele mai mari, avioane de lupta bine-armate. Ei au, de asemenea, roluri diferite: este nevoie de inginerie pentru clădiri diferite, fregate de acoperire - servesc drept scuturi, cele cu rază lungă - sunt foarte bune pentru lupte la distanțe mari.

All această varietate de tehnologii pot fi livrate cu diferite echipamente, instalați module și arme suplimentare. Mai mult decât atât, deoarece nivelurile trec și experiența crește, dezvoltarea pilot are loc, de asemenea.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more