Marcaje

Sindicate de Arkon

Nume alternative: Sindicate de Arkon

Bine ați venit pentru a Sindicatelor din Arkon online - o lume unica de joc, în cazul în care mii de jucători se luptă, de a încheia alianțe, comerț sau vorbesc doar frumos. Acesta este un joc unic de rol, întregul univers fantasy. Arkon metropolă gigant în viitorul îndepărtat este format din zone distincte în care stilul de cyber-punk, combinate cu peisajul secolului XX.

Sindicatelor joc online de Arkon arunca o luptă fierbinte împotriva personaje de joc și jucători reali, lupte pe scară largă, în care jucătorii vor putea să capteze clanurile și controlează zonele urbane întregi, creând o sindicate influente și puternice.

Sindicatelor joc online de Arkon are cerințe astfel de sistem:

• Sistem de operare Windows XP / Vista / 7

• Placă video: Nvidia 5700GT / ATI X800

• Procesor: Intel Pentium 4 martie. 0 GHz / AMD Athlon 64 4000

• Memorie: 1 Gb

• Hard disk: 3Gb

Pentru a juca jocul Sindicatelor din Arkon on-line, trebuie să instalați programul - clientul, link-ul de download, care va primi după înregistrare. Doar nu uitați să actualizați driver-ul pentru placa video.

Intrare în joc Sindicatelor din Arkon, după cum urmează. Site-ul de presa de joc pe butonul "Create Account". Apoi, introduceți:

• dvs. de e-mail (se va logati)

• parolă

• codul din imagine.

Dacă sunteți invitat să joace un prieten, introduceți numele său de pe site-ul sau codul de recomandare. Apăsați butonul "Create Account" și vă e-mail o scrisoare cu confirmare de înregistrare. Descărca și instala client - Sindicatelor din Arkon și înregistrarea este completă.

Sindicatelor din Arkon joc on-line începe cu selecție caracter. În joc două tabere. Neovitaly, susținătorii purității rasiale, îmbrăcat în exoskeletons de luptă puternice și comenzi o armată de roboți.

Se rearanja implant la voință și capriciu, folosind implanturile cele mai fantastice. Se poate arata ciudat, și, probabil, înfricoșătoare: neovitaly concura cu puternic blindate ușor îmbrăcați, implant agile si rapide.

Joc Sindicatelor Online de Arkon ofera următoarele clase de caracter:

• Neovitaly - psionic, cercetaș, inginer.

• implant - bionica, jucător criminal.

Joaca jocul Sindicatelor on-line de Arkon este deosebit de interesant ca un "magician" - Psionic sau bionica. Desigur, ele nu sunt magicieni, și înarmați cu cele mai recente realizări în domeniul științei și tehnologiei. Inginer Defender - unități de corp la corp puternic. Killer și cercetaș - abil și Rangers periculoase.

Toate joc de caractere au două caracteristici importante:

• carisma (definește aptitudini)

• rezistenta (număr de viață și rata de recuperare).

De asemenea, fiecare clasă are propriul specific, unic, pentru parametrii săi.

Charisma si rezistenta ar trebui să fie majorat de pompare erou, sau cumpararea de implanturi și exoskeletons.

Pentru a fi fericit și să se joace într-adevăr Sindicatelor din Arkon, va trebui să exploreze pomul de abilitățile de luptă, caracteristice pentru fiecare clasă. Alăturându-se de orice facțiune, veți obține mai multe abilități utile.

Jocul are patru variante de luptă

• corp la corp,

• atac de la distanță

• lovitură psihică

• protecție pasivă.

Pentru a alege un singur lucru, astfel încât să aloce rațional experiență. Luptători Exemplu: Pădurar rapid și agil, cu o sabie și două cuțite, sau inginer în exoscheletul, cu psy-arme aprins.

La începutul jocului pentru a vă ajuta în procesul de învățare pentru a juca Sindicatelor de quest-uri Arkon. Le pună în aplicare, pentru a se îngropa în joc foarte interesant și incitant. Puteți alege o ordine strictă cu elemente ale dictaturii în neovitalov tabără sau bande implant în cazul în care toate baieti simpli, sinceri, la fel de importanti ușor o conversație prietenos și provocând lovituri fatale la inamic.

Sindicatelor de înregistrare Arkon Online se va deschide porțile în fața ta un fantastic metropolă, aproape incredibil Arkon sindicate influente experimentat luptatori va întâlni ca pe un egal, veți găsi noi prieteni și vă va cuceri toti inamicii.

Lume fantasmagorice de cyber-punk erou așteaptă!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more