Marcaje

Elder Scrolls 5: Skyrim

Nume alternative: Elder Scrolls 5: Skyrim

The Elder Scrolls V: Skyrim - calculator joc de rol cu ​​o lume deschisă. Joc Elder Scrolls V: Skyrim continuare a ediții emise anterior de joc din seria The Elder Scrolls. Aceasta este a cincea versiune a lansat în 2011. Dacă aveți chef de o luptă de viață și doresc să devină un erou al statului, atunci acest joc este pentru tine.

Pentru un joc care trece interesant The Elder Scrolls V: este recomandabil să urmeze patru jocuri anterioare Skyrim. Pe masura ce povestea este legată, este o continuare a evenimentelor. Și fanii vor fi mult mai ușor pentru a juca. De asemenea, ceea ce ar fi mai bine să cunoască modul de joc, vă recomandăm să începeți, termina de citit aceasta recenzie, apoi vedea Elder Scrolls V: Skyrim video. Apoi, du-te la site-ul și poate juca Elder Scrolls V: Skyrim descărcare.

Acțiuni de joc desfășoară în provincia Skyrim fantastic, care se află pe continentul Tamriel. În această lume fictiv prezentat în calitate de reprezentanți ai faunei și din lume de apă, încă reală. Și aici apar, în primul rând, în calitate de protagonist anonim. Dar, în viitor, se pare că le-ați ucis balaurul în jocuri din trecut și te-ai mutat puterea și ești Dragonborn. Și numele pe care îl Dragonborn.

De-a lungul modul de joc, puteți călători liber într-o lume destul de mare de joc pentru a explora tot în jurul. Un pas greșit la locul de muncă și Elder Scrolls V: Skyrim quest-uri care se desfășoară pe drumul spre obiectivul principal.

Un obiectiv principal al jocului The Elder Scrolls V: Skyrim - învinge dragon Alduin, Devoratorii Mondiale și a opri de recuperare a altor dragoni.

În joc Elder Scrolls V: Skyrim armura și disponibilitatea armelor este foarte important. După toate, forțele răului sunt în alertă.

Nivelul tău se ridică doar la îmbunătățirea competențelor, cu un anumit număr de ele. În acest joc există o abilitate speciala - talentul care ajunge la îmbunătățirea competențelor.

În joc Elder Scrolls V: Skyrim juca cu atenție, pentru că vă puteți îmbolnăvi. Și se reduce abilitățile dumneavoastră. Există boli specifice: licantropia, vampirismul, canibalismul. Determinați că sunteți bolnav, puteți folosi alții. Ei vă vor pune întrebări de conducere. Pot fi vindecate cu ajutorul unor temple si statui sau poțiune.

Ultima actualizare aici și sistem de luptă. Personajul tău se luptă cu două mâini. Deci, se apere în mod eficient.

Joc 5 Skyrim Elder Skrols personajul tău poate porni de la o breasla

• Companionii;

• Brotherhood închis;

• Colegiul de Winterhold;

• Hoții;

• Legiunea Imperial;

• Colegiul Bard;

• Blades.

Companionii - mercenari, unele dintre ele sunt un vârcolac.

Întuneric Brotherhood - tot ce a rămas din asasinilor.

Colegiul de Winterhold - o colectie de magicieni care au cele mai puternice puteri magice.

Hoți - reprezentanți ai hoți.

Imperial Legion - sau Stormcloaks. Selectarea celor două părți pentru tine.

Bard College - aventuros.

Lame - sau Greybeards. Alegerea cade, atunci când a câștigat în căutarea principal.

Jocul este realizat în grafică de înaltă calitate, sprijinirea starea de spirit mistic, de asemenea, ajută în această muzică. Aici sunt în așteptare pentru ajutor. Bun joc!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more