Marcaje

Soarta Națiunii

Nume alternative: Soarta Națiunii

Soarta Nation Online - multiplayer bazat pe browser-ul joc de strategie care se desfășoară în timp real. Mai mult decât atât, proiectul nu are nevoie de investiții, așa că încă mai au posibilitatea de a câștiga bani reali. Prinderea pe construcție și dezvoltare a propriilor orașe, vei avansa la secolelor lanț logice - de la epoca de piatră în viitor. Și însumarea fiecare din etapa trecut ai ridica una dintre minunile lumii. Este pentru construirea de un miracol și puteți obține fie de bani sau moneda in-game. În timp ce vă subliniez, ce răsplată pentru tine cea mai buna afacere. Soarta de joc Nation oferă jucătorilor cu o sferă largă de acțiune. Dimensiunea harta joc de 1000-1000 celule pot extinde nu numai cladirea, ci, de asemenea, să efectueze recunoaștere în timp să se simtă deloc confortabil. După ce a lovit prima dată în lume minunată, ați putea crede că sunteți aici de unul singur. Dar este necesar pentru a face primul studiu, se constată multe vecini. Și acestea sunt stabilite în raport cu tine diferit. Cineva prietenos, cineva ostil. Deci, în scopul de a fi capabil de a ajunge la alții, încă mai ai multe de - și să învețe să încheie contracte, și să reflecte atacul agresiv. Haide! Soarta de înregistrare Nation deschide o lume plină de aventură!

Cerințe de sistem pentru joc sunt destul de modeste: una dintre cele mai moderne browsere (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer 9 i vische, Opera i Safari) și extinderea a ecranului este mai mică de 1280x800 (preferabil 1440h960). Mai mult decât atât, nimic descărcat. Aveți posibilitatea să vizitați site-ul în orice moment, chiar si cu computerul altcuiva, chiar de la un telefon mobil. Alăturați-vă în joc Soarta a Nation, după cum urmează:

- Introdus porecla;

- M-am gândit o parolă;

- A raportat o adresă de e-mail;

- Date suplimentare (de alegere a lumii de joc, un novice sau un utilizator experimentat, culoarea de pavilion, numele orașului, un nume adevărat cuvânt de cod).

În concluzie, trebuie să faceți clic pe "Intra in joc".

Fate Joc Națiunilor a fost creată în stilul de "civilizație". Acum puteți maestru trei epoci - antichitatea Stone Age și Evul Mediu. Creatori promisiunea că va fi disponibil în curând și următoarea epoca - un nou timp, prezent și viitor. Fiecare epoca este însoțit de caracteristicile sale speciale. De fiecare dată când are propriile sale unități specifice, precum și clădiri disponibile. Și, desigur, cu cat te misti, perspectivele cu atât mai bine. De exemplu, în vârstă de piatra lucru cât mai mult posibil pentru a efectua studii pentru a preveni concurenților pentru a capta aceste teritorii, care va fi util. Caracterizată prin introducerea antichitate bani. Acum, fără ele este imposibil să conțină unități de clădiri urbane, plus de care au nevoie pentru a face oferte comerciale. Evul Mediu poarte veste bună pe care le puteți crea în cele din urmă națiunea dumneavoastră. Mai mulți jucători pot echipa și să continue meciul sub un singur steag, ghidat de obiective comune. Un nou timp virtuală este foarte similar cu prezentul. Spionaj desfășurare, furt apar peste tot, atmosfera este de deseuri industriale poluate. Dar fabricile tale, centralele electrice sunt acum intensifică.

Să vedem ce ai nevoie pentru a juca cu succes jocul Soarta Nation. După cum sa menționat deja, studiul a ocupa un loc special în modul de joc. Dar nu vă faceți griji cu privire la ceea ce va trebui să-și petreacă timpul lor prețios. Pur și simplu specifica ce vă interesează, da sarcina de a unitățile lor și le trimit. Esti doar de așteptare pentru știri. De asemenea, robii tăi fideli vor beneficia cei care de sine poate jefui un vecin și aduce pradă pentru a găsi celule resurse bogate. Apropo, resursele crește în mod semnificativ șansele de o buna dezvoltare. Ele nu sunt un element obligatoriu, dar odată ce vin peste tine, nu neglijați posibilitatea de a efectua minerit pe unele celule fertil. Resurse vă permit să construiască tipuri puternice de trupe, și, desigur, facilități îmbunătățite. După ce a construit un oraș, nu trebuie să se oprească aici. Dimpotrivă, în mai multe orașe vor fi sub autoritatea ta, cu atât mai bine. Joaca Soarta a națiunii în valoare de ținând cont de faptul că fiecare acțiune are nevoie de timp. De exemplu, pentru a muta trupele de la o celulă la alta necesită 1-2 minute, și de construcție a clădirii de câteva ore. Un astfel de sistem va permite sa ofere unele probleme. Astfel afla că spre oraș trupele tale muta, va avea timp să se pregătească pentru o luptă sau să ia măsuri pentru a încheia tratat de neagresiune.

Este demn de menționat faptul că posibilitatea de a lua la construcția de miracolul de lumină "Megalith" vyborot nevoie. Întreba de ce ai nevoie de ea și au destule griji? Ei bine, dacă nu aveți nevoie de un bonus în formă de reale, atunci stai liniștit!

Inceput Soarta Națiunii juca chiar acum să se bucure pe deplin de toate caracteristicile unui produs de calitate: dinamica evenimentelor, grafică excelentă, mecanica de sunet, interfață intuitivă, abilitatea de a folosi tactici, confort, în sensul că aceasta nu are nevoie să-și petreacă mai mult timp.

Să gameplay-ul va aduce o adevarata placere!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more