Marcaje

Tactica Forțelor de Apărare a Ucrainei

Nume alternative:

Ukraine Defense Force Tactics strategie tactică pe rând. Jocul are o grafică simplă, dar totul arată destul de frumos. Sunetul este bun, fotografiile sună realist și puternic. Sarcina ta în joc, să conduci o armată mică, este să învingi forțele inamice superioare.

Așa cum mulți au ghicit după numele din joc, vom vorbi despre ultimul conflict militar major din istoria modernă. Trebuie să depui toate eforturile pentru a nu permite inamicului josnic și insidios să-ți captureze țara. Protejați-vă de distrugerea orașului cu civili.

Înainte de a începe să joci Ukraine Defense Force Tactics, trebuie să alocați puncte prin întărirea tipurilor de trupe alese.

În continuare, alegi cea mai potrivită tactică.

Sunt trei în total:

  • Combinat
  • Artilerie
  • Infanterie

În combinație, trupele tale vor fi compuse aproximativ în mod egal din unități de infanterie și artilerie. Dacă alegeți infanterie, atunci cea mai mare parte a trupelor va fi infanterie. Alegând artileria, forțele tale în majoritate vor consta din acest tip de trupe.

În acest joc, luați pe rând cu inamicul. Fiecare unitate are un anumit număr de puncte de acțiune care sunt cheltuite pentru mișcare sau atac. Există un mod de apărare activ activat pentru punctele de acțiune. O unitate în acest mod va ataca orice inamic care se află în zona de efect în timpul rândului său.

Distrugerea unei unități inamice vă oferă resurse utile, care ar trebui să fie colectate cât mai repede posibil. Acest lucru îi va face pe războinicii tăi mai puternici și va ajuta la repararea daunelor.

Fiecare misiune care te așteaptă va avea propriile sarcini. De exemplu, distrugeți un anumit număr de unități inamice. Uneori pare imposibil să faci asta, dar nimic nu este imposibil. Trebuie doar să depui toate eforturile posibile.

La intervale regulate, ajutorul aerian sosește cu parașuta. Când ridicați acest obiect, puteți alege dintre trei acțiuni speciale diferite.

Unitățile care ocupă puncte cheie primesc bonusuri pentru apărare sau atac.

Pe lângă ajutorul aruncat cu parașuta uneori de sus, sosesc obiecte extrem de neplăcute. După anumite perioade de timp, inamicul lansează un atac cu rachetă. Înainte să se întâmple acest lucru, toate celulele care sunt bombardate sunt evidențiate cu roșu. Este mai bine să vă retrageți unitățile în poziții sigure. Acest lucru poate fi dificil de făcut atunci când trupele inamice sunt în imediata apropiere și pot folosi situația în avantajul lor.

Se poate părea că jocul este foarte dificil. Dar dificultatea de aici este suficientă pentru a vă menține interesat și pentru a nu face din trecerea un coșmar.

Jocul creează dependență și poți petrece destul de mult timp în el neobservat.

Din păcate, nu întregul arsenal de care dispune APU în acest moment este prezent. Unele tipuri de arme ar putea face sarcina mult mai ușoară în joc, deoarece s-au dovedit a fi extrem de utile pe câmpul de luptă real.

Descărcarea gratuită a Tacticilor Forțelor de Apărare din Ucraina pe PC, din păcate, nu va funcționa. Puteți achiziționa jocul pe platforma Steam sau pe site-ul oficial al dezvoltatorilor. Costul jocului este simbolic, iar dezvoltatorul va transfera toate veniturile din vânzări pentru a ajuta Ucraina.

Începe să joci chiar acum pentru a proteja Ucraina și întreaga lume civilizată de invazia ticăloasă a hoardei Z!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more