Marcaje

Warcraft 3: Frozen Throne

Nume alternative: Warcraft 3: Frozen Throne

Warcraft III: The Frozen Throne - joc de strategie calculator în timp real. Mai precis joc Warcraft 3 Frozen Throne a fost prezentat ca o continuare a treia parte din cult joc Warcraft III: Reign of Chaos. Înainte de joc cult milionar. Dezvoltatorii, compania Blizzard, niciun efort nu a lansat jocul care permite doar câteva modificări minore, mai degrabă completări. Înnodate noua poveste, dar se continuă povestea de Warcraft III: Reign of Chaos.

Ca pentru orice joc de calculator, jocul Warcraft 3 Frozen Throne pe Internet are un Warcraft 3 Frozen Throne video și capturi de ecran pe care va sfatuim sa pentru a revizui înainte de a începe jocul. Și pentru a termina de citit aceasta recenzie. Chiar daca esti un fan al acestei serii de jocuri. Apoi, puteți vizita site-ul și de a descărca Warcraft 3 Frozen Throne.

Juca Warcraft 3 Frozen Throne Vei juca rolul unui personaj dintr-o serie de campanii în care introduceți, sau mai degrabă a căror selectați. În acest joc o campanie reînnoită mic - patru noi campanii:

• «groază din adâncuri";

• «Blestemul Avengers";

• «Lord of Darkness",

• «abis de foc."

"Teroarea din adâncuri" - reprezentanți ai Night Elfii. Dezvoltă anumit teren asociate cu director Illidan

"Blestemul Avengers" - Blood Elves (The Avengers). Este în curs de luptat între Inhumans - elfii, și armata Domnului Garithos.

"Lord of Darkness" - reprezentanți ai Undead. Terenul se învârte în jurul imaginii de Death Knight Arthas.

"Abis Fiery" - războinici orci campanie. Opune tuturor celor care s-au opus.

Joc eroi Warcraft 3 Frozen Throne sunt fantastice, creatorii fantezie fictive. La fel de bine ca și întregul joc. Vă sunt scufundate în lumea de non-existent de ființe realitate. Dar terenul de joc călătoriei fascinant și distractiv ademenind în și luptă.

Veți reveni la terenurilor vechi din Azeroth. Și acum sunt în așteptare pentru un conflict sângeros. Există personaje noi. Lumea a devenit mai sumbru, înfricoșător și plin de furie. Și nu e de mirare, după o astfel de războinic crud.

In acest joc ai un magazin - o tavernă unde poti cumpara eroi neutre. Fiecare rasa are noi unități și un nou erou. De asemenea, opt noi tipuri de trupe. A schimbat aspectul și teritorii - tipurile de clădiri și peisaje.

LL, de asemenea, o mare varietate de tipuri de armuri și arme pentru fiecare personaj.

Juca Warcraft 3 Frozen Throne este cea mai mare grafica de calitate, la un nivel suficient de ridicat de personaje de desen. Ce o mulțime de distracție de la o imagine luminoasă și clară. Acompaniament muzical este potrivit într-o combinație de succes și ca urale în timpul jocului.

Prieteni Curly, deoarece este necesar pentru a termina de locuri de muncă în joc Warcraft III: Reign of Chaos, și, de preferință, în aceeași echipă.

Lăsați-vă complet și se simt tremor de lupta monștri, necinstește pentru a atinge acest obiectiv.

Joc Grabeste-te Warcraft 3 Frozen Throne descărcare. Și aceasta nu este sfârșitul, așteptați pentru o continuare mare! De succes te joci!

 

Warcraft 3: Frozen Throne