Marcaje

Wargame 1942

Nume alternative: Wargame 1942

Wargame 1942 joc online - strategie gratuit de servicii pentru clienți, implementat în browser-ul. Wargame 1942 joc - aceasta înseamnă să se simtă în propria lor piele ca strămoșii noștri au trebuit să supraviețuiască în timpul al doilea război mondial. Deveni un comandant pe terenurile atribuite tine, șeful armatei și du-te fără frică la masacrul cu inamicul. Nu pierde speranța de a rămâne un câștigător, chiar și în cele mai întunecate momente. La urma urmei, adevaratul erou poate fi singurul care este gata să lupte până la moarte. Gameplay interfata confortabile și bine concepute sunt cu siguranță avantaje Wargame 1942. Compania Looki are grijă de a crea un joc confortabil pentru utilizatorii de toate vârstele. Acești asistenți vor ajuta sistemul și o bază bună de cunoștințe. Place și accesibilitate a lumii de joc.

Cerințe de sistem sunt minime:

 • Conexiune internet
 • Sistemul de operare Windows
 • 1 GB de RAM
 • Procesor Pentium

Dacă ați creat un cont în proiectele anterioare ale companiei Looki , re-registru Wargame 1942 nu este necesară. Cu toate acestea, începători ar trebui să ofere informațiile necesare, completați formularul corespunzător pe site-ul de joc:

  1. Numele meu de ecran
  2. E-mail
  3. Parola
  4. De acord cu Acordul utilizatorului

După înregistrare în joc Wargame a trecut în 1942, ai dat suma de pornire de bani și a terenului pe care este de hosting. Încercați cu înțelepciune investi banii lor în dezvoltarea primei armatei. În timp, se va dezvolta terenuri aparținând. Acest lucru ar permite diesel de stocare și alte tipuri de combustibil. În caz de necesitate "aurului negru" este transformat în bani. De monede sunt utile pentru achiziționarea de echipamente necesare arsenal și alte lucruri utile. De joc muniție Wargame 1942 sugerează alegerea diferite pistoale și mitraliere, grenade de mână, veste, rachete de semnalizare și chiar kituri. Nu există nici un război, fără utilizarea de fier, dar, de asemenea, abilități diplomatice, precum și tactici de gândire-play pe cale de a câștiga rol.

În calitate de comandant trebuie să găsească puterea de a controla mai multe aspecte. Economie sofisticat, producția stabilit de unități de luptă, militar organizație de cercetare, tehnologie, construirea echilibrat obiectele necesare - succesul de victorii viitoare. Enemy și încearcă să te apuca deținut teritoriu. Nu-i da o sansa! Armată puternică, aer vigoare, marina și apărare nu va permite inamicul pentru atingerea obiectivelor sale. Pe deplin te simți cât de cald eveniment militar dispare atunci când imunitate care Wargame 1,942 jocul browser dat oklimatizatsii în primul rând pentru lumea jocurilor.

Gazdă bază militară ar trebui să pasă în primul rând despre construirea Statului Major General. Atunci trebuie să vă gândiți alte obiecte care sunt convențional împărțite în aceste tipuri de joc nu sunt

 • Resource (Rezidential, Case Multi-Family, University, platforma de petrol, mine)
 • Militare (Barracks, poligoanele de tir, depozitele de deșeuri, fabrici de arme, Direcția Generală a Serviciului Secret)
 • Economic (fabrici, bănci, centre comerciale)

Autorizatie de constructie de Resurse

 • Mesaj de război
 • Furnizarea de educație necesar
 • Extras resurse valoroase

Comerț

 • Pentru a regla fluxul de bani
 • Economisiți bani
 • Face de cele mai bune chilipiruri

Datorită clădirilor militare devine posibil

 • Fabricarea de arme
 • Teritoriu Organizația de protecție
 • Formarea agenților iute de mână

Numai în cazul de prioritizare adecvată succese amețitoare deveni mândria dumneavoastră. Trebuie să existe un echilibru între dezvoltarea complexului militar, producerea de resurse necesare și afacerile financiare.

Lumea jocului va oferi placerea de a tot ceea ce orice ai face. Mulțumit de faptul că sediul central este prototipul de acest lucru, așa că rămâne în el creează un sentiment de realitate. Pe peretii spânzurat cu harti, rapoarte, diagrame cu informații despre luptele din trecut. O astfel de atmosferă și ecran frate, permițându-vă pentru a afla rapid despre avantajele peste inamic, trebuie să ia deciziile corecte și rapide. Nu vă fie teamă de a efectua manevre rapide. Sistem de recompense și stimulente de până starea ta de spirit, care, la rândul său, vă va inspira pentru a cuceri noi culmi.

Dacă te-ai plictisit solo încerca să câștige, se alăture alianței. Astfel, se va găsi ca-minded și de încredere tovarăși.

Ar trebui să vorbim mai multe unul caracteristici de joc. Acolo centre meteorologice, prin care se poate controla vremea. Atunci efectul de condițiile meteorologice cu privire la rezultatul de lupte, cunoscute de toată lumea. Adevărat de a face astfel de lucruri ciudate pot fi după investirea diamante (reale) sau pentru a juca bani.

Redare joc Wargame 1942 - înseamnă că trece testul de război, tempera spiritul vostru si sa se simta bucuria de a lor impact asupra propriei istorie. Credeți că în dinți, dacă aveți nevoie de ea? Nu este în valoare de vazut, verifica toate pe propria lor experiență. Să Fortune zâmbește la tine!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more