Marcaje

WarSide

Nume alternative: Varsayd

Joc WarSide - minunat MMORPG acțiune fantastic cu cea mai bună combinație de sistem de role-playing și shooter tactic. În vastul univers fierbe război între cele trei corporații. Acesta este un joc de client în care jucători provocare reciproc și încearcă să-și dovedească nevinovăția în lupte echipa cele mai imaginative. Trebuie să alegeți o parte pentru a lupta pentru ceea ce vrei și să fie capabil să sară imediat în luptă. Nu așteptați plictisitor! Toate foarte dinamică și diversă. În WarSide online, va trebui să stil de viață cu adevărat activ! Oferă o varietate de moduri de joc, abilitatea de a crea un personaj pentru a se potrivi stilului dvs., dezvoltare flexibil, hărțile de luptă originale, frumos arsenal de arme și o mulțime de alte momente frumoase. Să ia parte într-o opoziție pasionat, a lovit toate abilitatea sa de a câștiga!

Pentru a juca acest joc client WarSide trebuie să fie instalat. Instalare reușește, și gameplay-ul nu va eșua în cazul în care computerul îndeplinește următoarele cerințe de sistem:

- Sistem de operare Windows XP/Vista/7;

- Pentium 4 / Athlon sau mai mare

- Video Nvidia GeForce FX 5200 / ATI Radeon 9500 / Intel GMA 950 (i945G) ilivyshe

- 1 GB de RAM și 1 GB de spațiu pe hard disk.

Pentru a efectua instalarea necesară înregistrarea WarSide. Prin crearea unui cont, trebuie să introduceți următoarele informații: e-mail, numele de forum, parola (cu confirmare). După aceea, verificați în joc nevoie de WarSide rescrie cuvintele de mai sus. Apoi, aveți posibilitatea să apăsați pe "Registrul", confirmând, astfel, acordul pentru a primi știri și adoptarea normelor.

Joaca Veți WarSide caracter al cărui aspect va crea propria lor. Nu numai că veți alege fata, parul, dar poate decora cicatrici erou sau tatuaje. Trebuie să alegeți, de asemenea, una dintre cele trei state aflate în conflict. Să vedem cum arată. Zetta Corporation a reușit nu doar să creeze un monopol pe una dintre planetele, dar în cele din urmă a extins gama de influența sa pe multe alte planete. Capital aici este orașul, dar în ocupat lider putere teritorii Tyler ODS nu mai puțin puternic. Predică respectat corporație capitalism totalitar. Nu sunt bine dezvoltate industria grea chimica energie luminoasă și. Reprezentanții statului tind să se răspândească în întreaga galaxie impactul acesteia asupra piețelor și sursele de materii prime. Lucrătorii galactice municipale și ingineri de spațiu liber - a apărut pe sateliții societății gigant de gaz Colossus. Egalitate domnește aici. Proletariatului și intelectuali să încerce să găsească compromisuri pentru a trăi în pace și armonie. Capital aici - Tween și lider al comunei este Radin. Cea mai avansata tehnologie - fizico-chimice ușoare și grele. Locuitorii din visul de stat de o viață echilibrată, fără probleme și oportunități pentru a satisface nevoile urgente ale fiecărui cetățean. Empire nou - țară aristocratic cu capital Eden. Reprezentanții Imperiului gata să sprijine în orice mod liderul lor Ilnura că odată vigoare a preluat tronul tatălui său. Situația este agravată de faptul că, pentru a cunoaște Galaxy nu a luat-o ca un conducător. Jignit de acest fapt aristocrati care doresc să facă tot posibilul pentru a dovedi contrariul. Ei cred că liderul lor este capabil de a crea o monarhie absolută, care se va baza pe un relații feudal-piață. Dezvoltarea lumină și tehnologie greu energie fizica, locuitorii statului au tendința de a ajunge a doua Epoca de Aur. Dragi jucători, alegerea este a ta! Aveți dreptul de a se alătura celor pe care tu de cuviință.

Caractere care devin WarSide joc, va aparține la una din cele patru clase. Puteți fi un străjer, un mercenar, sau vânător fără chip. Acestea diferă unele de altele, nu numai în aparență, dar, de asemenea, abilități unice. Fiecare personaj este dotat cu caracteristici inițiale și sarcina dumneavoastră - pentru a le pompa. De asemenea, disponibile pentru a alege o specializare pentru gustul tau. Îndeplinirea misiunilor PvE și luând parte la luptele PvP, tu acumula experiență. Apropo, o luptă durează aproximativ 10-15 minute. Mai mult efort vă exercita, mai multe rezultate tangibile.

Joc Varsayd recomandă lupta nu numai cu alți jucători, dar, de asemenea, să învețe cum să construiască relații. Trebuie să se alăture unei echipe, în principal din cauza de dezvoltare a parcelei se datorează lupte echipa. De asemenea, este posibil să se stabilească relații comerciale. Puteți face tranzacții folosind licitație sau e-mail.

Ca model de joc răspândirea liber-2-play, e distractiv la dispoziție pentru a vă absolut gratuit. Se angajeze în exercițiu interesant în timpul tău liber - și vei uita de ce o teava! Noi putem doar Vă dorim o experiență plăcută și noroc bun!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more