Marcaje

Wartune

Nume alternative: Wartune

Joc Wartune - un MMO RPG strategie gratuit, care conține elemente ale strategiei sociale și rol-playing. Fascinanta lume a fanteziei autor Wartune joc on-line se va face jucătorii se simt în rolul de magician, un cavaler sau Archer. Ceea ce înseamnă Wartune joc on-line este de a păstra orașul sub control și pentru a obține resurse pentru a construi cladiri.

Înainte de joc Wartune, asigurați-vă că computerul îndeplinește cerințele de sistem, cum ar fi: procesor de frecvență - 2GHz, 1GB RAM, placă video - 128MB. Alăturați-vă în joc Wartune nu ia mult timp și ușor:

1.                   Pe pagina principală, selectați elementul « crea reprezintă »;

2.                   Vă rugăm să introduceți porecla;

3.                   Enter e - ul ;

4.                   Introduceți parola și confirmați-l,

5.                   Introduceți data dvs. de naștere,

6.                   Selectați « prezenta » Wartune și înregistrare este de peste.

În Wartune Online luați cu privire la rolul de erou, care în comun vă puteți alege ca făcând parte din una din cele trei clase diferite. Clasa definește capacitatea unui jucător, el va avea in timpul luptelor din Wartune joc on-line, în timp ce podeaua - aceasta este în întregime o alegere personală. Odată ce ați devenit un Wartune joc, veți avea acces la unele dintre quest-uri, care sunt date pentru a tine, ca manualul original. Inițial, jucătorii învăța și de a explora lumea și sa angajat în lupte de luptă joc online Wartune. Va fi capabil să joace Wartune și la rândul său, de a ataca reciproc în mod automat, până când cineva renunță în primul rând atunci când puterea se termină, deși jucătorul este, de asemenea, posibilitatea de a utiliza competențele le-a dobândit, de obicei au un efect puternic sau speciale. Dezvolta ca jucatori in joc Wartune on-line, ei vor avea o șansă szdavat trupe suplimentare în grupul lor, care va ataca în mod automat.

După ce quest-uri inițiale și de luptă de informații Wartune jucători online joc în oraș și-l ia imediat sub aripa lui. În acest stadiu al jocului va construi orașul de monede și a fondurilor colectate. Povestea Wartune joc online în această secțiune este foarte similar cu astfel de strategii.

Din punctul de vedere al funcțiilor sociale joc Wartune are în timp real de chat. Jucatorii pot folosi, de asemenea, elemente speciale, cum ar fi "megafon" pentru a transmite mesaje de alți jucători. Această caracteristică va fi foarte util atunci când recrutează membrii breslei Wartune on-line, dar un număr mare de oameni care s-au folosit de fapt această caracteristică, se spune că este inutil.

În timp real de chat, joc Wartune joc on-line se poate adăuga, de asemenea reciproc la liste de prieteni, intre breasla, de a coopera într-o varietate de locuri de muncă. În joc Wartune, de asemenea, un element de urmărire, adică este Puteți afla ce breslelor și jucătorii concurează.

În general, Wartune joc online este un joc destul de bun, precum și strategie intens. Joc Wartune , desigur, nu este jocul perfect, dar în povestea aceasta este, fără îndoială, merită performanță mult mai mare în comparație cu alți concurenți din rețeaua socială. Jocul conține o mulțime de conținut pentru un joc care vă oferă posibilitatea de a explora Wartune joc on-line în timp lung, și, prin urmare, Wartune on-line merita să-l joace!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more