Marcaje

Yitien Cronici

Nume alternative: Yitien

Joc Yitien Cronici este un joc de fantezie bazat pe browser-ul creat pe tema de animație din China. Veți juca jocul Yitien Cronici și masterizat de două arme legendare vor participa la quest-uri, se angajeze în dueluri cu alți jucători pentru a învăța subtilitățile de camuflaj, precum și să fie capabil de a obține bonusuri suplimentare. Yitien joc on-line este în concordanță MMORPG joc care este creat bazat pe romanul lui Gu lung. Ideea este că doar un singur jucător poate distruge tiranului și să stabilească ordinea și pacea în China antică! Poate că acest jucător ești?

Înainte de a juca Yitien , asigurați-vă că computerul îndeplinește cerințele de sistem, cum ar fi: procesor de frecvență - 2GHz, 1GB RAM, card video - 128MB .

Alăturați-vă în joc Yitien nu va lua mult timp și ușor:

1. Pe pagina principală, selectați elementul « semneze sus »; [ _19_]

2. Introduceți numele de utilizator,

3. Introduceți o parolă sigură și repeta;

4. Vă rugăm să introduceți o adresă de e-mail validă;

5. Scrieți data dumneavoastră de naștere,

6. selectați « Trimiteti » și Yitien Cronici [ _1_] logare este finalizată.

Yitien on-line este un joc browser-based bazat pe RPG de la R [ _2_] 2 Jocuri . Efecte de sunet perfect potrivite și complot, a făcut acest joc foarte interesant, dar acțiunea este un pic cam lent și narativ lung, din păcate, poate reduce placerea de a Yitien Cronici on-line [ _1_].

Desigur, în Yitien Cronici pentru a juca - e destul de interesant. Într-un joc captivant Yitien on-line va fi capabil nu numai să se întâlnească cu o mulțime de diverse personaje din diferite medii de viață, dar, de asemenea, va fi capabil să descopere țara și locuri bogate în cultura chineză. În plus, aproape orice loc se în joc Yitien poartă o anumită tradiție culturală. Emei Munte, insula piersic floare și alte locuri celebre set familiar de fani chinezi, deoarece fiecare dintre aceste locuri este fie un simbol sau o școală de arte marțiale, este descris ca un loc sacru, unde a trăit o dată maestrul Kung Fu. În plus față de aceste spații comune, care sunt marcate pe hartă, veți găsi, de asemenea, o structură separată, cum ar fi forturi, temple și pasaje din Yitien joc on-line.

Joc Gameplay Yitien durează pentru o anumită perioadă de timp, jucătorii sunt pe degetele de la picioare și-l trezit un interes. O varietate de quest-uri va trimite la un număr foarte mare de locuri, unde puteti consulta cu diferite simboluri pentru a învinge pirati, ticăloși, sau să ceară sfaturi de la studenți și așa §

Yitien Cronici joc online, vă va oferi trei clase: dansatorilor sabie cu mari capacități ofensive, războinici, cu un nivel ridicat de protecție și de stare bună de sănătate și vindecători, cu capacitatea de a se și aliații vindeca. Fiecare clasă corespunde atribute diferite în termeni de atacuri de securitate, blocuri și greve.

Închiderea fiecare căutare Yitien on-line vă oferă o recompensă sub forma de puncte de experiență, și, atunci când punctele de experiență va umple indicatorul din partea de jos a ecranului, atunci va fi disponibil, modernizare și echipamente noi. Veți primi, de asemenea, un vehicul sau în timp sau pentru animale de companie în joc Yitien , pe care o va urma în întreaga lume joc Yitien on-line .

Jocul este, de asemenea, arena unde puteți provocare adversarii pentru a câștiga glorie și onoare. Recuperarea va veni imediat după bătălie, dar jocul deocamdată Yitien pot fi evitate, dacă doriți să-și petreacă un pic lingouri. De asemenea, puteți concura cu maeștrii diferitelor secte Hong-fu pentru a obține medalii erou. Pentru a îmbunătăți atributele personajului tău în joc Yitien , puteți găsi Meridiane. Toate premii, onoruri, premii și faima va cumpăra o mulțime de elemente interesante pe care le puteți cumpăra de la magazin, ei vă va oferi un avantaj suplimentar în luptă Yitien joc on-line.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more