Marcaje

Goodgame Cafe

Nume alternative: Goodgame Cafe

Goodgame Cafe on-line - joc bazat pe browser gratuit de distracție, care simulează artele culinare și servicii pentru clienți care frecventează unitățile de alimentație publică. Ai devenit un proprietar real de cafenea, în cazul în care diferite persoane vor veni cu dorinta de a mânca și mânca dens. Dar nu cred că toate responsabilitățile tale sunt pentru a se asigura că urmări activitatea instituției. De fapt, în plus, că acționează ca un regizor, ești un bucătar-șef, în același timp. Acest lucru înseamnă că controlul de gătit se vor afla, de asemenea, pe umerii tai. Joc Goodgame Cafe este plină cu multe elemente de joc, care este necesar să se înțeleagă în cursul de joc. Caracteristici principale: varietate prezența carte de bucate de ingrediente pentru gatit, decorarea decoratiuni oportunitate de cafenele în felul lor, utilizatorii de servicii, excursii la piață, banchete și mai mult. Plictisit pur și simplu nu au timp! Dacă credeți că elemente de gătit - dă-i drumul! Cafe joc - acesta este locul în care puteți realiza chemarea ta!

Alăturați-vă în joc Goodgame Cafe nevoie de foarte puțin timp. Trebuie să introduceți un nume de ecran, de a crea o parolă și trimite la adresa de e-mail. Țineți minte că înregistrarea Goodgame Cafe în sine implică acceptarea regulilor proiectului. Pe sistemul necesare cerințe poate fi calm. Jocul nu este exigent la resurse și ați putea fi bine capabil să se bucure de joc cu configurație medie calculator. Prezentare generală - Internet și browser modern. Trece un curs de formare și de a începe în vigoare a juca Goodgame Cafe!

Deci, vă puteți simți încrezător în rolul de șef al cafenelei, hai sa pentru a se ocupa de momente importante de jocuri de noroc. Deci, după săgeata roșie și toate instrucțiunile, puteți obține rapid și confortabil te simți într-un rol nou ca un pește în apă. Pentru a pregăti mâncarea, aveți nevoie de rețete. Stabilit pentru acea carte de bucate. Clic pe acesta cu mouse-ul, puteți găsi o listă de cursuri și comentariile la prepararea lor. Și dacă înainte de deschiderea cărții, faceți clic pe o placă de gol, iar apoi puteți face antena corect. Aveți grijă că au existat toate ingredientele, a căror listă, întâmplător, este dat în partea de jos de fiecare rețetă. Ingrediente vor fi stocate în frigider și va trebui în mod constant pentru a reface stocurile. Produsele achiziționate în magazin. Pentru a intra în ea, trebuie să faceți clic pe un coș cu alimente în colțul din dreapta jos al ecranului. Atunci când descoperi că frigiderul este plin, acesta va fi mai bine să-și vândă o parte din produsele pe care ei nu au strica darul. Dacă faceți clic pe butonul sub forma unui registru de numerar, te de vinde ce ai este în exces.

Vrei sa arate prezentabil și instituție a fost stabilească în gustul tau? Va rugam sa folositi sectiunea "Interior". Categorii, cum ar fi decor, echipamente și de calitate extensii vor ajuta la transformarea cafenea. Face permutare destul de confortabil. La urma urmei, odată ce începe să faci acest lucru, oamenii și muncitorii dispar de la sediul. Care este de a obtine picioare, nimeni nu va. După ce ați făcut modificările dorite, a mijloacelor de trai cafenea va continua cu succes. Este demn de menționat faptul că piesa de mobilier plictisitor nu este neapărat eliminată. Va fi mult mai înțelept să-l vândă pentru cei care au nevoie de ea și de a obține profit.

Juca jocul online Goodgame Cafe Veti uitam continuu Clasament lux. Popularitate depinde de acest indicator. Deci, este mai bine pentru a încerca. După ce este puțin probabil să vă aducă bucurie cafenea gol.

Joc Cafe permite organiza serate, numit banchete. Acesta va trebui să învețe să coopereze cu alți jucători. Trage solo un astfel de eveniment imposibil. Pregătirea necesară pentru mese de banchet efort mai multe bucătari. Vă puteți alătura, fie cineva deja programat pregătirea unui banchet sau pentru a programa propriul data și pentru a găsi colegii. Este de bun augur pentru onorariul de succes. Veți obține o anumită cantitate de moneda de joc - kafeyningov. Deci, efortul nu este pierdut!

Un loc util în joc este pe piață. Acest lucru este în cazul în care vă puteți întâlni alți jucători, de chat și chiar face prieteni. În timp ce cineva cu o relatie de prietenie, aveți posibilitatea să se invităm să vizitați și să învețe din experiența de un alt proprietar de o cafenea. Crede-mă, va fi foarte util! Realizările altora va fi un stimulent mare pentru tine personal și să-și dubleze eforturile pentru a stimula, în scopul de a se întrece pe sine pe ceilalți.

Joc Goodgame Cafe pregătit o altă surpriză plăcută - roată de avere. Acesta este pe piață. O dată pe zi, vi se oferă liber să-l răsucească. Puteți câștiga o varietate de premii. De exemplu, într-un cocktail de cires, mobilier, "scoate în evidență", rețete noi, și chiar experiență de aur.

Goodgame Cafe Start joc acum, pentru a se bucura pe deplin de viață și publică virtuală face ce-i place. Să toate eforturile noroc!

 

Înregistrare Goodgame Cafe