Marcaje

Camioane-transformator

Joc Trucksformers

Camioane-transformator

Trucksformers

Ești un mare savant, cu toate acestea, nu este clar pentru tine de ce nu recunosc că, în sine, nu împiedică de a crea! Ultimul copil a ta a devenit un modern, dotat cu tehnologie de ultimă oră, vehicul de teren. -Camion transformator capabil de multe lucruri de la dreapta și de gestionare înțeleaptă, așa testați-l de pe teren v-ați decis pe cont propriu dumneavoastră - ei bine, să nu ai încredere este un dispozitiv minune la altcineva! Acesta va fi o calatorie uimitoare, care va rămâne în memorie pentru anii care vor veni încă!
Am văzut cărucioare cu roți imense? Este pe acest lucru, va trebui să depășească în Trucksformers trasee de joc. Da, mai presus de toate, el este capabil să transforme într-o mașină pe o pernă de aer sau un lanț imens pe roti, aceste caracteristici ajuta să depășească orice obstacole pe drum. Săgețile de control al traficului de pe tastatură, și tastele 1, 2, 3 transformare.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more