Marcaje

Pentru Zombie Bine ai venit

Joc Welcome To Zombie

Pentru Zombie Bine ai venit

Welcome To Zombie

Pe întinderile virtuale sunt pur și simplu prea multe zombi, acestea sunt suspendate în jurul valorii de aici tot timpul și atunci când numărul lor crește, există un erou curajos, la fel ca cel din jocul nostru Welcome To Zombie. Este timpul pentru a distruge câteva sute de creaturi verzi, lasa toate varul nu va funcționa, dar o parte semnificativă este încă reuși. Omul apucă cu ambele mâini în mașină și a plecat să se întâlnească ghouls mulțimea. Nu-l lăsați în pace înainte de urât mirositor verde zombie armata cu bucăți de carne putrezită. Terenul modest al jocului - trage mort, se deplasează în direcția eroului, au simțit mirosul de carne proaspătă și dornic să -l mănânce. Monștri sunt mulți, nu -i lasa sa înconjoare caracterul acestei multă inteligență nu au nevoie, împingând creatura din toate părțile, și după prinderea mereu noi. Cuvântul de gura răspândit repede vestea și hoardele zombie sunt în mod constant sosesc. Joc bun venit Pentru a Zombie - un shooter dinamic cu elemente de groază, numărul de zombi ar putea arunca într -o panică oricine, dar nu cel care a decis în mod voluntar să se ocupe de ei. Există un risc serios pentru a deveni monstru ca și nemilos, în cazul în care răul tvaryuga kusnёt gât sau de mână, nu-i lasa -le aproape, uneori, se plătește la pas sau să sară, să ia o poziție mai confortabilă, și de acolo la foc. Caracterul are o oportunitate reală de a dezvolta și îmbunătăți abilitățile lor de luptă și arme, utilizați-l, dacă vă puteți aduna câteva monede, iar numărul acestora depinde de numărul de zombi ucis. Ca un instrument pentru gestionarea jocului Pentru a Zombie Welcome
Folosi mouse-ul, dacă jucați pe PC sau laptop. Atunci când este redat pe un smartphone, dar încă cu un dispozitiv cu ecran tactil, folosiți degetul și rotiți dispozitivul în timp ce joacă. Pentru jocul tău, indiferent ce dispozitiv va juca: pe iPhone, iPad, Android sau Windows Phone. Peste tot joc și va reproduce perfect fericit pentru a scuti lumea de virusul zombie și toate caracterele de joc sunt extrem de recunoscător pentru tine.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more