Marcaje

Sift Heads 4 Paradise lui Vinnie

Joc Sift Heads 4. Vinnie's Paradise

Sift Heads 4 Paradise lui Vinnie

Sift Heads 4. Vinnie's Paradise

Mafia din Chicago decapitat si a fost complet distrus, Vinnie, șeful unui grup de mercenari vor începe curățarea criminalității în întreaga lume. Deschideți harta lumii și selectați o misiune. Citeste toate instructiunile la sarcina, ridica arme și începe să curgă. Actualizată în mod regulat inventarul arme și să le actualizeze.
Winnie ordinele complete echipa pentru a distruge clanurile bandit. Alege o misiune oriunde în lume și să înceapă să o pună în aplicare. Misiune dificilă, aveți nevoie pentru a distruge cel pe care trebuie să nu eșueze sarcina.
Astăzi, veți afla ce este - să fie un criminal care trebuie să execute ordinele în diferite părți ale globului. Înainte de fiecare loc de muncă nou puteți cumpăra un arme mai puternice și eficiente. La sosire, începe să se uite în scopurile specificate în locuri de muncă, distruge pe toți cei care încearcă să te oprească să o faci.
Sight / shot - mouse-ul.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more