Marcaje
jocuri cu Lupte

jocuri cu Lupte

Opțiunile sunt multe jocuri de luptă, și le puteți juca gratuit. Puteți lupta mână în mână sau se înarmeze până în dinți. Inamicul va fi întotdeauna demnă de – nu se relaxeze. Challenge-te în arena de sport, gladiatori inel, într-o luptă de stradă. De la lupta, aveți competențele minime, dar nu pentru mult timp – în curând vei avea o șansă de a îmbunătăți performanța. După fiecare meci de pe contul pe care obține o anumită sumă, care depinde de rezultatul bătăliei. Ia-o pentru a reface sănătatea, carisma, de apărare și de arme. Acum este momentul să acționăm, pentru a câștiga cu siguranță.

4.5 1 2 3 4 5 (Total 10)

Jocuri jocuri cu Lupte după categorie:

Jocuri lupta pentru gratis – cel mai bun de divertisment acolo

Lupte jocuri online Lupte jocuri online În jocurile noastre, totul este posibil și totul este permis. Lupta cu pumnii și picioarele, de a folosi arme, lupta cu ei înșiși batausi sau ataca trecătorii. Aici nu va acuza de nedreptate, pentru că o forță are dreptate. Chiar și politicienii și staruri de cinema nu sunt probleme mari, dacă ai ceva împotriva imaginea lor. Începeți o luptă în jocul, pur și simplu selectați inamicul.

Du-te prin secțiunile

Alăturați-vă Ninja și instruiți posesie nunchaku, sabie, și elementele de arte marțiale. Acești soldați evaziv antrena timp de mulți ani pentru a deveni un criminal mașină reală. Trebuie doar să ia câteva niveluri simplu, pentru a atinge perfecțiunea lor. Vrei Ninja Turtles, care învață Splinter sensei. El nu a refuzat să aibă grijă de tine și, și atunci când sunteți gata, du-te cu patru țestoase curajoși eliminate de inamici labirinturi subterane și prerie urban.

 

Combaterea Super Heroes palpitant, pentru că le posedă puteri neobișnuite. Deschise jocuri lupta într-un rând și să devină un caracter puternic, agil, rapid și neînfricat carte de benzi desenate. Experiența forța zeului Thor ciocan, Captain America acordul de ajutor cu roboți, și Batman pentru a învinge monștri. Personaje anime și manga este, de asemenea, invitați să joace în lupta. Megamen, Naruto, Ben 10 și mulți tineri au ieșit să lupte și să câștige. În arsenalul lor de arme si magie moderne, dar cel mai important – ele sunt pline de încăpățânare nobile față de care nu rezista inamicul insidios.

Lupte jocuri online
Lupte jocuri online Străinii sunt ataca! Este posibil să rămână pe margine atunci când lumea ta este pe cale să se prăbușească? Direct rebel împotriva invadatorilor, și le-au scos la planeta lor înapoi. Și pentru a face față cu o astfel de sarcină dificilă, purtați mănuși și du-te la inelul de box în care ați contestat concurenti cele mai formidabile. &Nbsp;

 

jocuri sportive de luptă gratuite cum ar fi cele pe care le este angajat în arte marțiale sau pur și simplu alege drumul său spre înălțimi olimpice. Aici este posibil să se repete cascadorii de Jackie Chan, Rimbaud, aranja box cu zombi, oameni de zăpadă și vaci. Sumo și atât de diferite, dar la fel de interesant. În primul caz, împingând omul de grăsime în al doilea – participanți arată un adevarat spectacol.

 

Cu toate acestea, multe subiecte acoperite în secțiunea noastră, și pot fi împărțite în categorii:

 

  • Luptele vechi: oamenii și gladiatori primitive
  • Bătălia de la cavaleri medievali
  • fi, fantezie și de luptă mistice
  • Arte Marțiale
  • lupte moderne

joaca jocuri lupte niciodată nu obosesc de

Băieții întotdeauna plăcut să fi comparate forțe, chiar și atunci când nu au avut ocazia de a juca jocuri pe calculator lupta. Băieți primitive musca si zero, cântărit pumni unul la altul cu bâte. Băieți antice au fost luptă cu săbii de lemn, practicarea luptă neînarmat și, pregătind astfel să devină soldați. Ages lupte practic neschimbate – din nou a intrat în joc sabii, maces si pumnii. Poate că ceva sa schimbat în timpurile moderne? Ai fi surprins, dar aproape totul a rămas la fel, abia acum preferă să lupte într-o lume virtuală în care jucătorul nu este rănit de acest lucru și suferă doar roboții.

 

Selectați simulator cu acțiuni realiste și produse bliț. Pretutindeni există laterale atractive și diferite oportunități. Mai multe runde sau nivele nevoie pentru a supraviețui în meci, cauzând daune adversarului și de a scorul maxim de puncte de joc și a stabilit recordul.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more