Marcaje

1100AD

Nume alternative: 1100AD: deveni terenuri de chihlimbar

1100 AD online - un browser-based multiplayer joc online gratuit, joc în care vă puteți simți ca un conducător al unei provincii mic. De strategie on-line de gen în 1100 AD aparține jocul de simulare economică. Ei bine, cu siguranță, fiecare dintre noi a dorit vreodată să ia o pauză de la aceste de zi cu zi de lucru opresiv și gri și te simți o parte a lumii antice? 1100 AD de strategie on-line de joc, care va iubi fiecare cunoscator de astfel de produse.

Alăturați-vă în joc 1100 AD nu ia mult timp și nu este un proces deosebit de dificil. Este foarte simplu: vă introduceți numele dvs. de cont, parola, și adresa de e-mail. Apoi, în email-ul, veți primi un e-mail cu activarea contului dvs., această înregistrare va fi de peste in 1100 AD.

Așa cum am menționat deja, 1100 AD joc online în care la dispozitie este un oraș mic în starea de fapt care este total dependentă de tine. Cronologic, evenimentele din joc, poate fi atribuită perioadei de Evul Mediu, și aceasta înseamnă că scopul principal este de a proteja orașul de la atacurile constante de la invadatorului exterior. Acest lucru înseamnă că apărarea ar trebui să fie, fără îndoială, pe partea de sus, iar trupele sunt mereu gata de luptă. Dar pentru operațiuni militare regulate nu trebuie să ratați principalul aspect care ține de joc 1100 AD online - componenta economică, care este esențială pentru dezvoltarea de provincia ta. In acest joc ai nevoie pentru a fi capabil de a fi nu doar un bun manager și lider, dar, de asemenea, un comandant competent, după acordurile diplomatice nu sunt întotdeauna calea de a rezolva problemele, și, uneori, necesar să se recurgă la utilizarea forței.

Dezvoltatorii Gameplay perfecționat până la ultimul detaliu, și este destul de evident de-a lungul. Un exemplu frapant de pese de jucători este abilitatea de a echipa în condiții de siguranță imperiul și recruta numărul necesar de trupe în primele două săptămâni ale jocului. Mișcare destul de bine din partea dezvoltatorilor permis nou-veniți se simt confortabil la prima și nu vă faceți griji despre a fi razmetennymi la țăndări rivalii depășindu-le pe mai multe niveluri. Ti două săptămâni, puteți petrece întotdeauna pe astfel de lucruri importante cum ar fi constructii kreposttnyh pereți, angajarea și înarmarea trupelor sau să participe la turniruri și turnee, de chat cu vecinii.

Joaca de joc 1100 AD este mult mai distractiv cu prietenii tai, pentru că în joc perfect implementat un sistem de clanuri și de bresle, și să se alăture clanului sunt în valoare. În cazul cel mai pesimist, veți obține bonusuri clan, și în cel mai optimist - sprijin și asistență de colegii lor în orice moment, atunci când este necesar pentru tine.

Cel mai bun din toate, se pare că, atunci când veți începe să joci jocul on-line 1100 AD - este faptul că nu este exigent cu timpul petrecut în joc. Până și mari, în scopul de a urmări și de a organiza tot ce ai nevoie de nu mai mult de douăzeci minute pyatnidtsati zi. Toate comenzile vor fi audiat și a acționat asupra subiectelor dvs., de fapt, cele mai multe orice acțiune funcționează automat. Acest lucru înseamnă că monitorul sau confirma performanțele lor nu trebuie să fii.

Un alt sfârșit frumoasa fază de dezvoltatori - aceasta este o oportunitate de a dobândi consilieri personali. Ei bine, să spunem că nu sunt absolut interesați în afacerile militare în stat, și economice se află în supravegherea dumneavoastră personal. Nu este o problemă, vă angaja un consilier militar, care se va asigura că politica militară a fost întotdeauna la nivel. Deci juca în 1100 AD va fi foarte interesant și plăcut.

1100 AD pentru a juca la fel ca toți, fără excepție, care iubește în curs de dezvoltare și produse de jocuri incitante. Nu zăbovi, inscrieti-și demonstra că merităm să fie un câștigător real!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more