Marcaje

11x11

Nume alternative: Football Manager

Joc online 11x11 - este un foarte popular manager de fotbal, în cazul în care va fi antrenorul principal al propria echipa de fotbal. Alăturați-vă în joc de 11x11 este după cum urmează: selectați partiția a "juca", și du-te la pagina de înregistrare 11x11. Pe această pagină, pentru a juca jocul 11x11 on-line, trebuie să introduceți numele de utilizator, adresa de e-mail, parola, selectați serverul, sex, limbă de interfață, țara de reședință și de comandă și faceți clic pe "registru".

Înainte de a juca 11x11 joc on-line, este important să se știe că jucătorii echipei de fotbal are un set de caracteristici care afectează rezultatul final al meciului:

În 40 de ani, încetează să participe la meciurile de fotbal.

11x11 joc on-line oferă, de asemenea, membri ai echipei de fotbal atât de aptitudini speciale

11x11 manager de fotbal online are beneficii semnificative de peste alte jocuri similare. În primul rând, on-line de fotbal joc manager de 11x11 este foarte simplu, în normele sale pot fi sortate foarte repede, a petrecut doar câteva minute. Și în al doilea rând, pentru toate simplitatea ei, 11x11 on-line va afunda în acest distractiv de fotbal pentru a juca online, 11x11 nu te va lasa sa plece calculator, care este motivul pentru care a devenit atât de popular în rândul utilizatorilor de Internet.

Înregistrare 11x11 va permite să creați o echipă de fotbal de 18 de jucători. Va trebui să dezvolte o strategie și tactici de promovare, ca echipa, în general, și, în special, jucătorul individual. Un joc online 11x11 te pune obiectiv de a câștiga cât mai multe meciuri, învingând rivalii. 11x11 pentru a juca cu succes, veți avea nevoie pentru a construi stadioane și să ofere transferuri, oferă training, amicale și punctul culminant al jocului - turnee cu premii.

Ești nesăbuit, emoțional și gata să conducă echipa sa de fotbal la victoria? Începeți să jucați 11x11 chiar acum!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more