Marcaje

1Pirat

Nume alternative: 1pirat

1pirat on-line - un browser gratuit bazat joc RPG on-line, care este locuită de marinari curajoși și pirați.

Acest joc nu are nevoie să fie instalat pe computer, îl puteți juca oriunde aveți acces la Internet. Jocul a fost testat și funcționează perfect în browsere, cum ar fi: Google Chrome (nu mai puțin de 10 versiuni), Mozilla Firefox (versiunea 4 sau mai mare) și Internet Explorer (versiunea 8 sau mai mare).

Joaca igru1pirat on-line va fi foarte interesant, deoarece nu sunt de epocă disponibile și nave de război moderne, există lupte pe apă și pe uscat, și o mulțime de monștri însetați de sânge și luminoase ...

În primul rând pirat joc, oferă de mers pe jos de înregistrare 1pirat, după care puteți crea personajul tău și începe jocul. Dar toate acestea în ordine. Deci, un pirat Înregistrare: completați formularul de înscriere prin tastarea în câmpurile corespunzătoare în adresa dvs. de e-mail, numele de utilizator (numele caracterului tau viitor), parola, și alegeți podea pentru eroul lui. Apoi, se accepte termenii și acordurile de joc, și că înregistrarea se închide. Dacă aveți un cont de Facebook, vă puteți conecta în joc, folosindu-l (fara a trece Registratsiya1pirat pe site-ul).

Acum, despre jocul în sine. Joc online 1pirat începe în plaja de pe insula South tutun, unde ai fost după un naufragiu. Aici veți obține dorit informațiile inițiale despre joc, precum și întâlnirea cu primul său adversar, în care să învețe să lupte. Dacă sunteți la nivelul primar aveți întrebări, puteți solicita ajutor de la consilieri și mentori (asistența lor este competent și ușor de înțeles o explicație a modului în care să înceapă și să continue călătoria ta în joc ...)

Primul Pirat on-line oferă personajul tău pentru a alege dintr-o varietate de profesii, acest pescar, miner, Scavenger, Pirate și Alchimistul.

Alegerea profesiei Fisher (instrument profesional - tija), personajul tău va prinde pește, în timp ce trage unele obiecte de valoare ...

Alegerea profesiei de mineri (scule profesionale - Kirk), personajul tău va extrage minereu mea ...

Collector Alegerea profesiei (instrument profesional - Lukoshko și Sickle), personajul tău va culege ciuperci ...

Alegerea profesiei Pirate, crede-mă, nu este o profesie ușor, personajul tău va trebui să se angajeze în mod constant în lupte, castiga sau se scufunde navele inamice ...

Alegerea Alchimistul profesie (obiecte necesare - mortar Rezervați Reactivi și Scrolls cu rețete), personajul tău va pregăti diverse poțiuni magice ...

1 joc pirat on-line are mai multe tipuri de lucruri: armuri, arme, si bijuterii. Toate aceste lucruri pot fi cumpărate în magazine.

Armor - este tot ce poate fi pus pe eroul tău pentru apărarea sa (Casca, Bavete, chiloți și mai mult), un lucru foarte important este scutul și scutul (se va proteja orice parte din caracterul tău)

Weapon - există 6 tipuri de arme: ciocan, topor, sabie, cuțit, suliță și Dubin;

Bijuterii - acestea conțin puteri magice și se adaugă puterea erou, viclean sau inventivitate. Aceasta: amulete, cercei si inele.

Joc 1pirat are o mare varietate de bine concepute și sarcini de quest pentru care performanta, personajul tău va câștiga experiență, și a acumulat bani de ajuns, puteți cumpăra o barcă sau vapor. Jocul are un număr foarte mare de monștri diferite.

Experiența acumulată de eroul tău 1pirat joc online poate aloca între aptitudinile fizice, cu o posesie de magie, și deținerii de arme de orice clasa.

Puteți juca v1pirat cumpărarea și vânzarea de o varietate de produse în piețele din insule, și în magazine private.

Pe insulele de 5-joc amplasate asociate cu o rețea, Arena - loc de întâlnire pentru lupte.

Juca jocul online 1pirat, aveți posibilitatea să utilizați un aliat, care poate fi găsit aici și cu ea lupta împotriva dușmanilor comuni sau monștri deosebit de puternice.

În igra1pirat on-line clanuri rol speciale, care în joc destul de mult. Clanuri poate asedia castele și așezări, și multe alte lucruri care nu sunt disponibile în mod individual ...

Joc 1pirat dispune de un sistem de referință care vă permite să aducă prietenul tău la joc, și-l va primi pentru bonusuri.

Pentru a încheia această revizuire, aș adăuga: jocul este foarte vastă și are o mult mai interesant. Deci, nu pierde timpul, vin la igre1pirat Registrul și să se alăture joc!

Live igra1pirat de așteptare pentru tine!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more