Marcaje

9 Dragons

Nume alternative: 9 dragoni 9 dragoni

Revizuirea joc 9 Dragons

9 Dragons Online - este un joc role-playing multiplayer bazat pe miturile din China antică.

Joc online 9 Dragons face următoarele cerințe minime pentru jucător calculator

· Procesor: Pentium IV 1. 6GHz sau mai mare

· RAM: 512 MB sau mai mare

· Video: GeForce 2 MX sau mai mare

· Sunet: DirectX 9 . 0 compatibil

· Spațiu pe hard disk: 800MB

· Conexiune la Internet: nu mai mică de 56k

Înregistrarea în 9 Dragons joc vă solicită să selectați unul dintre clanurile de lumină sau întuneric. Veți avea nevoie să introduceți:

· Nick - numele pe forum

· Adresa de poștă electronică,

· Login - numele de utilizator al jocului, [_1_ ]

· Parola

· Pentru a alege sexul personajului,

· Pentru a accepta acordul de utilizare,

· Introduceti codul din imagine.

În plus, va trebui în continuare pentru a descărca clientul jocului - un program special, care este instalat pe computer.

Toate înregistrare 9 Dragons Online este de peste și putem deveni viitorul maestru de arte marțiale.

9 Dragons joc on-line are mai multe clanuri, lumină și întuneric, și va trebui să aleagă care va fi deținută de caracterul tău. Fiecare clan are sediul - pe teritoriul joc, un nume unic de clasă, precum și de calificare. Cu toate acestea, să spun că unele clan puternic, unele mai slabe, nu poate fi avantajele și dezavantajele totul despre la fel de echilibrate.

Clanuri Light , cum ar

· Vagabonzi Liga create de cei săraci și cerșetorii, [_1_ ]

· Wu-Tang Clan sabia divină

· Shaolin călugări clan, oferind disciplină clar.

Clanuri negri , după cum urmează:

· Brotherhood de hoți, tâlhari formate din mai multe dungi, [_1_ ]

· Floare sacră, clanul a femeilor

· Demoni cerești îi unește pe iubitorii de vânătoare de recompense.

Fiecare clan are liderul său, biografie și obiceiurile pe care le putem întâlni atunci când te joci de joc 9 Dragons Online.

Mai mult decât atât, ajungând la înălțimile din cunoștințele de sisteme de luptă, vă puteți alătura una dintre cele trei clanuri mari:

· Black Dragon

· Adepții pumnul de fier,

· Uniunii de familiile nobile.

Când începi să joci jocul on-line 9 Dragons, primul lucru de care aveți nevoie pentru a găsi un profesor care te-ar învăța elementele de bază ale sistemului de luptă. Apoi, când puteți câștiga experiență și de a dezvolta unele dintre abilitățile lor, va fi posibil de a face apel la liderii de secrete.

Când joci 9 dragoni, va trebui să aleagă ce fel de a lupta cu inamicul - de sabie sau mâinile goale. Desigur, folosind o arma, va provoca mai multe daune, cu toate acestea, lupta cu mâinile goale, veți obține mai multă experiență, și, prin urmare, se va proceda rapid la nivelul următor.

Personajul tău are un număr de caracteristici, valorile inițiale ați stabilit-te, distribuirea punctele de date de pe scara. Apoi, caracteristicile de performanță va crește simultan cu un set de experiențe.

Joc 9 Dragons joc on-line are două moduri:

· Peace

· Fighting.

Ele sunt ușor de schimbat. În modul luptă să lupte, dar în pace - uita-te pentru un acoperiș deasupra capului tău rătăcitor, citiți pergamentele pentru a medita, a comerțului, pentru a comunica cu personajele de calculator.

Pentru fiecare clan are propriile sale quest-uri unice - misiuni speciale. Pentru îndeplinirea care personajul tău primește o varietate de premii și are posibilitatea de a câștiga un artefact unic. Quest-uri foarte mult, ei pot efectua la fel de solo și de colectare de grup.

Începând din 9 Dragons joc, veți primi instrucțiuni detaliate despre joc on-line, precum și sprijin prietenos în rețelele sociale.

În acest moment în joc, există 18 de niveluri.

Membru de 9 Dragons este o oportunitate de a intra în lumea fantastică și combaterea China antică, și a devenit un mare maestru de kung fu!

 

9 Dragons înregistrare on-line