Marcaje

Un spațiu pentru cei nelegați

Nume alternative:

A Space for the Unbound este un joc foarte amabil, este un RPG grozav pentru tine și computerul tău. Grafica de aici este într-un stil de desene animate, care amintește de jocurile clasice din anii 90. Toate personajele sunt frumos exprimate, muzica este plăcută și nu deranjează chiar dacă joci de mult.

Jocul are loc într-un loc inspirat din Indonezia, dar nu într-o metropolă plină de viață, ci într-un mic oraș de provincie. În acest sat există o mică școală unde învață un băiat și o fată cu puteri supranaturale. Jocul vorbește despre relația lor și despre dificultățile cu care se vor confrunta adolescenții îndrăgostiți.

Te așteaptă o mulțime de griji:

  • Dezvăluie secretele
  • Învinge depresia
  • Comunicați cu alte personaje care locuiesc în joc
  • Colectează o colecție de pisici care au multe în joc

Dificultăți au apărut în relația dintre personajele principale ale jocului, Atma și Raya, din cauza faptului că școlarizarea lor comună se apropie de sfârșit. Ajutați-i să treacă peste această criză relațională și să se cunoască mai bine.

Jocul este foarte calm, fără agresiune din partea oamenilor. Are acțiuni active legate de forța misterioasă trezită care amenință existența orașului. De cele mai multe ori, există numeroase dialoguri care te așteaptă, așa că dacă nu-ți place să citești, probabil că ar trebui să joci altceva. În mare parte fetelor le va plăcea să joace A Space for the Unbound, dar poate unii băieți vor juca și el, deși cel mai probabil nu vor recunoaște acest lucru.

Există multe mistere și secrete în oraș pe care trebuie să le dezvălui în timp ce comunici cu locuitorii. Pe parcurs, personajele se apropie și încep să se înțeleagă mai bine. Aici vei vedea multe peisaje pitorești frumoase, cu arhitectură interesantă. Literal, fiecare cadru arată ca o imagine reală.

O poveste de detectiv pe care o va spune jocul, nu prea confuză și complicată. Practic, intriga este despre sentimentele personajelor principale care trec împreună printr-o aventură periculoasă.

Acțiunea jocului te va duce în zona indoneziană din anii nouăzeci. Aflați cum trăiau oamenii atunci în acele locuri. Discutați cu personajele pe care le întâlniți și cufundați-vă în evenimentele care au avut loc în trecutul lor.

Atmosfera din joc este creată de o selecție minunată de muzică, de care s-a ocupat talentatul compozitor Masdito Ittou Bakhtiar. Datorită designului muzical, te poți scufunda complet în joc și poți uita pentru o vreme de existența lumii reale. Urmăriți timpul, altfel riscați să petreceți mai mult timp în joc decât era planificat. Este ușor să te lași dus de loc.

Petreceți câteva seri în compania unor pisici drăguțe și a personajelor principale drăguțe. Salvează orașul de la moarte și află că viața nu se termină cu sfârșitul școlii, dimpotrivă, ea abia începe.

A Space for the Unbound descărcare gratuită pe PC, din păcate, nu veți putea. Jocul poate fi achiziționat de pe portalul Steam sau de pe site-ul oficial al dezvoltatorilor. Dezvoltatorii nu sunt lacomi și destul de des își vând creația la prețuri reduse pentru bani puțini.

Începe să joci chiar acum și descoperă secretele unui oraș indonezian de provincie!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more