Marcaje

Ace Combat Assault Horizon

Nume alternative: Ace Combat Assault Horizon

Cerințe de sistem:

Procesor: Intel Core 2 Duo @ 2. 2 GHz / AMD Athlon 64 X2 5000 +

OOZU: 2GB

Placa video: 512 MB

Spatiu pe disc: 16 GB

Ace Combat Assault Horizon - simulator aviatic arcade, care continua traditia de una dintre cele mai de lungă durată serie gen. În Ace Combat Assault Horizon va juca un viitor nu foarte îndepărtat, în special în 2015. Protagonistul jocului, colonelul Bishop, liderul de un escadron de forțe militare ale Organizației Națiunilor Unite, care desfășoară o altă sarcină de a distruge banda radical numit "criminal", pe instrucțiunile de forțele combinate ale Forțelor Aeriene și NATO rusă. In timpul zborului următor, planul a aparut de nicaieri, cu o gura de rechin pictată la bord îl bate și Episcopul forțat pentru a evacua, și între timp rechin avion face un viraj și are un pilot de apărare pentru etansare. Aceasta poveste ar putea amuza pe oricine, dar Horizon joc Ace Combat Assault nu este atât de simplu, și cravata - doar un vis al protagonistului, dar realitatea este că un pilot curajos lupta cu rebelii undeva in Africa de Nord, dar multe dintre evenimentele de start visul său devenit realitate în pilot viața reală.

Gameplay

Perene arcade serie trecut dă pretenția ei la titlul mândru de un simulator de zbor, dar se pare că Ace Combat Assault Horizon și acest lucru nu a fost necesar. Controlul de joc mai ușor pentru a obține construit și accentul principal este pe dinamica, mai degrabă decât autenticitate. De exemplu, în Ace Combat Assault avion Horizon sau cumpăra unele kituri de corp fantastice sau de arme nu este probleme mari, toată acțiunea are loc în timpul unui conflict ciudat, în cazul în care lupta alături de piloții din Rusia și NATO, și inamicul principal este grupul infracțional organizat din Rusia cu încăpător nume "criminal." Cu toate acestea, jocul Ace Combat Assault Horizon este primul din toate părțile din seria, care este în curs de a avut loc pe planeta Pământ, nu într-o lume fantastică, cu continente ciudate, dar pe un avion mai puțin familiar. În Ace Combat Assault Horizon poți să te joci pe orice aeronavă, creat de exemple reale și chiar păstrat numele complet al modelelor, precum și elicoptere militare americane sau de origine rusă. A

Este un pas serios spre simulare, pe care puțini ar fi așteptat de la creatorii de una dintre cele mai interesante și cele mai populare serii de calculator în genul său.

CRA

Pentru a incita dorinta printre fanii de Ace Combat Assault Horizon cumpăra o altă versiune, dezvoltatorii au produs o serie de surprize interesante. Cel mai interesant dintre ele este modul de CRA de control. Esența acestui regim este de a simplifica sistemul de luptă. Deci, dacă te-a prins coada de adversarul tau, ceea ce este un ritm nebun începe datul și te ridici elegant transformă, astfel încât să ia vizează o țintă la toate probleme nu este posibil, atunci prin simpla apăsare a două butoane, avionul va fi aruncat în invizibil "coridor" repetarea traiectoria țintă. A nu se confunda acest lucru cu modul pilot automat, pentru că dacă nu o faci din timp în timp pentru a ajusta traiectoria de zbor pentru direcționarea, puteți lăsa acest "coridor", o agenție de rating poate shutdown automat. Inovație a fost întâmpinat cu urale și complet migrat la lupte multiplayer, dar nu toți jucătorii au fost în venerație de o astfel de întreprindere, și pentru ei în funcția de multiplayer a fost adaugat in crearea unor lupte în cazul în care nu se poate folosi agențiile de rating.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more