Marcaje

Ace of Spades

Nume alternative: Ace of Spades

Ace of Spades - cubic, multiplayer, joc de echipă în prima persoană. Ace of Spades joc destul de specific, toate detaliile, elementele și chiar eroii au formular detaliile de designer.

Ca orice joc pe calculator, Ace of Spades are on-line cererile de parametrii de pe computer. Prin urmare, este recomandabil să se verifice conformitatea cu cerințele de astfel de sistem, care nu sunt complicate:

 • Frecventa procesor - 800 MHz;
 • RAM - 256 MB
 • Spațiu pe hard disk - 10 MB;
 • Card - 64 MB
 • Conexiunea la Internet;
 • Keyboard;
 • Mouse-ul.

Asigurându-vă că totul este corect, puteți proceda la înregistrarea în joc. Dar totul nu este atât de ușor, pentru că puteți descărca Ace of Spades liber de torrent. Ace of Spades sau înregistrați personajul tău, care va fi:

  1. Vizitati site-ul oficial al jocului Ace of Spades;
  2. Pentru a selecta jocul de download,
  3. Alege - înregistrare;
  4. Introduceți numele de personajul tău,
  5. A se preciza fie o adresă de email validă. Sfătuiți să verifice exactitatea acestor date pe care,
  6. Alege - registru.

La începutul jocului, totul începe cu selectarea al meciului. Aici sunt prezentate modurile de joc: modul de eșec, câteva dealuri, o mină de diamante, modul zombie și echipa de luptă. Fiecare modul are caracteristici originale trecerea acesteia. Apoi, alege echipa ta, pâsle verde pâsle albastru. Dar acum puteți alege personajul tău. Vi se oferă posibilitatea de a juca unul dintre cele propuse patru clase:

 • Foreman;
 • Sniper,
 • Rocketeer;
 • Miner.

Foreman - corp la corp lopata lui. O armă primară: o mitralieră și un pistol, există grenade, rezervor și pereții buncărului la dispoziția sa. Are o super-armă - mitralieră rapid-foc și bazooka.

Sniper - corp la corp - târnăcopul. Arma: pușcă, pistol. De asemenea, minele, buncăr și un perete mic. Foarte rapid, agil și mai variat.

Rocketeer - corp la corp - lopată. Echipament: automat, rachetă rucsac. De asemenea, lansator de rachete, grenade. Flying cu rachetă rucsac.

Miner - un pick sau lopată în corp la corp. Echipamente: pistol și dinamita. De asemenea, baricada și scări. Puternică în corp la corp și imediat lovituri o mulțime de facilități.

Joaca Ace of Spades joc online cu astfel de caractere nu va fi plictisit. În aspectul ei cu siguranță nu diferă cu mult. Obiectivul principal al acestui joc - de a supraviețui, de a construi ceva, dar primul lucru pe sine, de apărare și de luptă dușmani pentru viață. Tu a alerga si imediat sta și trage o dată, și bine, că aveți toate astea deja. Dar asta nu e tot, pentru că în fiecare mod de joc disponibile în plus sarcinile lor. În general, nu este timp pentru a se odihni. Ceea ce este bine, pentru că acest lucru este jocul real.

Și asta e ceea ce se și simt nevoia să învețe să cânte la Ace of Spades, nici o altă cale. Principalul lucru de reținut - crearea de protecție corect și rapid - cheia succesului în luptă.

Ace of Spades joc pe piață numai din 2011, și nu este ca forma obișnuită, dar ea are deja fanii săi. Puteți deveni unul dintre ei. Bun joc!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more