Marcaje

Ace Online

Nume alternative: Ace Online

Ace Online joc de luptă spațiu on-line simulator este cu grafică bună și peisaje urmărite excelente și rural. Ace joc online va permite să vă bucurați de o varietate de cascadorii pe aeronave exotic. O selecție foarte mare de tot felul de "widget-uri" pentru aeronava pentru a satisface chiar si cele mai exigente jucători. Pentru a juca Ace on-line, veți începe să descărcați și să instalați Zapuskatre Fogeym. În Ace de înregistrare on-line se face numai dacă ați instalat Zapuskatre. Conectați-vă Ace on-line în două moduri: de înregistrare standard in joc Ace on-line, în primul pas pe care trebuie să introduceți o adresă de e-mail la care aveți acces, introduceți cele șase numere din imagine și faceți clic pentru a crea un cont, sau puteți utiliza contul dvs. de pe Facebook, să se înregistreze în Fogeyme. În a doua etapă de înregistrare trebuie să introduceți în Zapuskatre a trimis un cod format din patru cifre și apăsați "Enter". În al treilea pas este de a introduce și confirmați parola. În al patrulea stadiu Ace înregistrarea on-line vă oferă revizui acordurile de licență și de utilizator, și de a descărca și instala jocul pe computer.

În scopul de a juca joc Ace on-line, va trebui să adere la unul dintre cele două facțiuni, care sunt într-o confruntare violentă și doar tu decizi de care parte ai prefera: guvern sau mercenari. Următorul pas este de selecție a corpului, care sunt clasificate de scrisori. Deci, de tip corp de aeronavă O arată ca un tanc și se poate deplasa prin sol. Tipul de carcasă B proiectat pentru luptă la distanțe mari. Clasa de protecție și vă va permite de a lupta fără a reîncărca o lungă perioadă de timp. Clasa de protecție M este conceput pentru a repara partenerul navă. Este de remarcat faptul că jocul este foarte bine echilibrat pe forțele, astfel încât să puteți alege planul pe principiul că place.

Odată ce ați defini cu fracțiunea și aeronava poate zbura și. Controlul asupra aeronavei în joc este destul de simplu, și te obișnuiești cu el, după câteva ore de joc, atunci când vă poate distruge inamicii în masă și a evaziunii pricepere rachete inamice. Joaca Ace joc online interesant, pentru că în plus față de instrumentele standard de care aveți nevoie pentru a dezvolta aeronavei și competențele specifice în dirijabil dumneavoastră. Ace Online vă va permite de a transforma avionul într-un rezervor antiglonț sau să-l facă navă super-puternic, îmbunătățind-o ca valoarea de experiență. Fiecare nou nivel va permite să utilizați noi tipuri de clădiri. Pe langa toate acestea, Ace joc on-line vă permite pentru a îmbunătăți caracteristicile standard ale nava spatiala in alegerea dvs.: atac, apărare, de combustibil, de energie, scut și spirit. Pe scurt, vei avea un loc de a transforma.

Ace Joc online pot fi grupate cu prietenii, să vă alăturați o breaslă de ca-minded, pentru a lua parte la luptele din arena, efectua misiuni individuale și de grup. Ace Online ofera jucatorilor o varietate de quest-uri, aveți nevoie pentru a trece la nivelul următor. Este demn de remarcat faptul că între zboruri, uneori, trebuie să înapoi în oraș pentru a reface munitie sau de a îmbunătăți unele detalii. Ar trebui remarcat faptul că orașul a lucrat destul de slab din punct de vedere dezvoltatori grafice, și nu în întregime în armonie cu imagini luminoase și impresionante ale armatei, dar chiar și acest lucru nu strica imaginea de ansamblu.

Ace on-line va multumi fanii genului, pentru că în timpul nostru nu este atât de ușor de a găsi un simulator on-line bun. Hohote de motor, avionul este în așteptare pentru tine pe pista. Dă-i drumul, e vorba de joc on-line Ace!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more