Marcaje

Golful Aventurii

Nume alternative:

Adventure Bay este un joc de fermă neobișnuit, plin de aventură și călătorie, pe care îl poți juca pe dispozitive mobile. Veți vedea o grafică frumoasă de desene animate aici. Muzica, ca de obicei, în astfel de jocuri este pozitivă și veselă. Toată lumea se va bucura să joace Adventure Bay, indiferent dacă ai 10 ani sau 60 de ani, cu siguranță vei obține multă plăcere dintr-o atmosferă plăcută și sarcini interesante.

Trece tutorialul pentru a învăța cum să controlezi jocul și mergi în insulele tropicale unde te așteaptă aventura.

Explorați zona și alegeți un loc pentru a construi o fermă.

Pentru ca ferma ta să aibă succes, va fi necesar să depășești o cale dificilă.

  • Înlăturați vegetația și pregătiți terenul pentru clădiri
  • Găsiți de unde puteți obține materialele de construcție necesare
  • Semănați câmpurile pentru o recoltă bogată
  • Obțineți vaci și alte animale
  • Asigură hrană și îngrijire pentru animale
  • Îndreptați-vă spre interior și vizitați alte locuri din apropiere în căutarea tot ce puteți folosi la fermă

Aceasta este o listă cu unele dintre sarcinile care vă așteaptă. Pentru a progresa în joc, va trebui să faceți în mod regulat excursii și să explorați teritoriul insulelor pas cu pas. În timpul acestui proces, vei întâlni noi prieteni printre locuitorii acestor locuri. Finalizează-și sarcinile și câștigă artefacte și monede valoroase. Pe parcurs, va fi posibil să obțineți tot ce este necesar pentru dezvoltarea fermei.

Când avansați, trebuie să vă eliberați constant drumul. Acest proces consumă timp și necesită mult efort. Puteți respira și aștepta reumplerea energiei în propria fermă. Inspectați cu atenție plantele care se găsesc în apropierea traseului dvs. Unele dintre ierburi și arbuști au proprietăți vindecătoare și pot restabili instantaneu energia pe care ai cheltuit-o.

Nu există nicio grabă și cruzime în joc. Te poți gândi încet, într-un mediu plăcut, la fiecare pas.

Decorând zona din jur cu clădiri decorative, mobilier de grădină și paturi de flori, îi vei da personalitate și vei face lumea mai frumoasă.

Conectați-vă în fiecare zi pentru a obține recompense de conectare zilnice și săptămânale.

Vizitați magazinul din joc din când în când. În ea puteți cumpăra articole de decor, materiale de construcție și chiar să umpleți energie. Achizițiile sunt posibile atât pentru moneda jocului, cât și pentru bani reali. Sortimentul este actualizat în mod regulat și există adesea reduceri. Dacă doriți să mulțumiți financiar dezvoltatorilor, asigurați-vă că cumpărați ceva.

De sărbători, dezvoltatorii vă vor încânta cu concursuri tematice și premii interesante.

Fă-ți prieteni noi printre alți jucători și discută cu ei.

Dezvoltatori actualizează periodic jocul pentru a vă mulțumi cu noi teritorii, decorațiuni și misiuni.

Puteți descărca

Adventure Bay gratuit pe Android din linkul de pe pagină.

Jocul este complet gratuit, instalează-l chiar acum și pleacă într-o călătorie către insulele fabuloase unde nu te plictisești niciodată!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more