Marcaje

Adventure Lands: Family Mansion

Nume alternative:

Adventure Lands Family Mansion o fermă distractivă pentru dispozitive mobile. Grafica este în mod tradițional colorată într-un stil de desene animate. Muzică distractivă și voce bună.

Dacă sunteți deja familiarizat cu jocurile agricole, atunci nu vă va fi dificil să vă dați seama de comenzile. Dacă ești începător, iată un mic tutorial care te va ajuta înainte de a începe să joci Adventure Lands Family Mansion

În continuare vei găsi o mulțime de treburi prin casă și aventuri incitante.

  • Finalizați sarcini pentru a câștiga bani
  • Explorați insula pentru resurse și obiecte valoroase
  • Proiectează ferma după placul tău
  • Ai grijă de animale
  • Asigurați-vă că câmpurile nu sunt goale

Aceasta este o listă a principalelor sarcini din joc, dar nu dezvăluie cu adevărat toate aventurile distractive și incitante care vă așteaptă aici.

Zona pe care urmează să o explorezi este acoperită de ceață, o poți dispersa mergând mai adânc în ținuturi. Dar acest lucru nu este atât de ușor de făcut. Literal, trebuie să-ți croiești singur drumul. Aceasta este o sarcină dificilă care necesită multă energie pentru restabilire, ceea ce necesită timp. Dar se recuperează destul de repede și, în timp ce se întâmplă acest lucru, vă puteți găsi o altă activitate în joc. În plus, printre vegetația luxuriantă, se întâlnesc adesea obiecte și plante care aduc energie suplimentară pentru progrese ulterioare.

În timpul călătoriilor, veți întâlni multe personaje interesante care vă vor ajuta să îndepliniți sarcinile și vă vor oferi sfaturi valoroase.

Sarcina principală este să construiești o fermă de vis, acesta este scopul călătoriilor tale, în timpul căreia va fi posibil să reaprovizionezi stocurile de materiale de construcție și alte resurse utile.

Designul fermei depinde de tine. Alegeți stilul care vă place cel mai mult și decideți cum să plasați clădirile și câmpurile pentru un acces mai ușor.

S-ar părea că nu există nimic mai periculos decât o fermă de țară, dar nu aceasta. Pentru a-l extinde și îmbunătăți, va trebui să călătoriți cu vaporul și chiar cu avionul.

Nu uitați de joc, dezvoltatorii au oferit recompense de conectare zilnice și săptămânale.

Există o oportunitate de a comunica cu prietenii pe Internet și chiar de a efectua sarcini comune. Puteți face echipă și vă puteți ajuta unul pe celălalt.

Magazinul din joc își actualizează sortimentul în mod regulat și oferă adesea reduceri. Achizițiile pot fi făcute atât pentru moneda jocului, cât și pentru bani reali. Cheltuind bani în magazin, sprijiniți dezvoltatorii și le mulțumiți pentru munca lor.

Ferma în sine are capacitatea de a produce alimente și multe altele. Vânzarea produselor vă va permite să obțineți mai mulți bani și chiar să restabiliți energia mai rapid.

Reducerile sunt cel mai adesea în timpul sărbătorilor de sezon. Pe lângă vânzări, în aceste zile au loc concursuri cu premii unice.

Jocul nu a fost abandonat, primește în mod regulat actualizări care aduc noi sarcini și obiecte de decor.

Adventure Lands Family Mansion poate fi descărcat gratuit pe Android făcând clic pe linkul de pe această pagină.

Instalează jocul chiar acum și mergi într-o aventură pentru a-ți construi ferma de vis!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more