Marcaje

Worlds aventura Quest

Nume alternative: Worlds aventura Quest

Worlds Joc Adventure Quest este un joc de browser gratuit. Acest joc este un joc multiplayer online, rol în stilul de Fantasy. Worlds AdventureQuest a fost dezvoltat în 2008 de către Artix.

Limba engleză este reprezentată în joc de aventura Quest Worlds înregistrarea. Pentru a crea contul dvs., trebuie să specificați următoarele:

1. Clasa și gen de personajul tău și alegeți aspectul său.

2. A se preciza numele personajului, parola și adresa de e-mail.

A juca acest joc Worlds Adventure Quest Vei lupta cu alti jucatori. Vei lupta timp real, simultan cu alți jucători și monștri.

În prezent, Artix Entertainment a restricționat accesul la regimul de "player versus player", dar a spus că ar putea încerca, astfel încât acest joc este multiplayer.

Jucătorii pot lupta doar împreună cu alți jucători împotriva monștri. După ce monstrul este învins, jucătorii care sunt implicate în această luptă special, și de a primi puncte de experiență și de aur.

Jucătorii pot fi acum folosit ca un corp la corp și de a folosi monștrii atac daune vraja.

În ciuda faptului că jocul este gratuit, principala formă de tranșe de plată sunt: ​​lunar, trei luni, șase luni sau un comision anual necesar pentru a accesa conținut suplimentar de joc.

Cu toate acestea, Worlds AQ poate fi jucat gratuit, fără acest conținut suplimentar de joc.

Pentru lumi Adventure Quest în joc va folosi monede necesare pentru a cumpăra unele elemente unice în joc în termeni de calitate artistică. De exemplu, Marine armuri Comandante.

Există mai multe metode care se pot utiliza pentru a achiziționa monede. Acestea includ carduri de credit, și de cărți pe care le puteți comerțului on-line (cumpărat într-un magazin).

În joc Worlds Adventure Quest cursuri on-line sunt următoarele:

1. Warrior - e puternic și curajos de clasă. Monsters se tem de puterea lor.

2. Tramp - este clasa de dificil în joc. Vigilența lor este dificil de a pune jos.

3. Mage - puterea magică invidie fiecare.

4. Medic - el ajută prietenii lui în luptă, vindecă toate rănile care au fost provocate adversarii.

Când creați personajul tău, poți:

1) Alegeți părul.

2) Culoarea parului.

3) culoarea pielii.

4) Culoarea ochilor.

În joc Worlds Adventure Quest are mai mult de 35 de milioane de oameni. Utilizator nou se adaugă săptămânal. Și, cel mai important, pentru puținul pe care îl puteți juca cu zece ani.

În scopul de a începe să joci nu va fi nevoie pentru a descărca orice clienti de joc suplimentare, și este foarte convenabil.

Aveți în joc Worlds Adventure Quest așteaptă la mai mult de o mie de monștri, care va trebui să lupte.

Creează un cont on-line joc Worlds Adventure Quest gratuit, invita cei mai buni prieteni și lupta împotriva dușmanilor împreună!

Lăsați-vă în această lume incredibilă și arată monștri și nemiloase pe care le joacă.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more