Marcaje

Zone afectate

Nume alternative: Zone afectate

Afectate Zone online - joc multiplayer fantastic cu un client gratuit care transportă utilizatorii în viitor. În plus, te nu numai că va găsi în 2025, care a devenit critic pentru omenire din cauza lipsei acute de energie, dar, de asemenea, poate deveni o lume pământească paralelă cercetător. Veți comanda o forță de mercenari și să încerce să cucerească această lume foarte. Numita lume Zona are o mare valoare - cristale albastre. Care posedă proprietăți extraordinare de cristale sunt importante pentru rezolvarea problemei de energie care multe suflete curajoase îndrăznesc pentru a încerca să intre în zona, folosind portalul de Nikola Tesla. Dar dacă totul a fost de a găsi o modalitate de a obține într-o lume paralelă, deci, de asemenea, nevoie pentru a elimina adversarii, care apar pe drum și flămânzi ca tu să fii primul în acest caz. Plus o monștri mutante și apoi atinge dorit interveni. Trebuie să se angajeze în mod repetat în lupte și să facă propriul drum. De la joc Zone afectate, te în lume, în cazul în care cruzimea - acest lucru este normal și nu este loc pentru compromis. Aduna tot curajul și a cuceri lumea paralelă!

Rețineți că pentru gameplay-ul are nevoie de o serie de parametri care trebuie îndeplinite de computer. Cerințele de sistem minime pentru jocul: Procesor Intel Core i3 de generația a treia (1. 33Ggts) sau echivalent AMD, grafică Intel HD Graphics sau 4000 NVidia GeForce GT sau 440 AMD Radeon HD 4000 si 3 GB de RAM. Se poate instala clientul de îndată ce treci de check-Zone afectate. Trebuie să facă o cerere pentru a participa la joc, informarea adresa dvs. de e-mail. Având în cont, treceți la timpul de bun augur ca crearea personajului. Puteți alege modul de comandant, și vei juca afectate Zone. De gen, corp, de culoare, de vârstă și facial caracteristici - toate specificațiile personalizate. Există o opțiune și selectarea automată, dar cel mai probabil, va fi mulțumit pentru a crea propriul lor erou. Pe lângă parametrii de mai sus, specificați un nume și alegeți o biografie. Apropo, nu ar trebui să spun imediat că aveți o oportunitate de a adera una dintre cele patru societăți existente. Să ne uităm la ele mai atent.

Commandos (specializare - Sniper Minesweeper si Scout) - cercetași excelente, diferit de răspuns rapid și mobilitate. Lupta pentru ei la o distanță nu este o problemă - acestea sunt de neegalat în astfel de lupte. Principalele arme de comando asalt și cu lunetă puști, grenade și mine. În plus, se folosesc cu pricepere dronele de luptă și știu cum să tren câini de explorare.

Sprijin de foc (specializare - montat lansatoare de grenade, sisteme de rachete, mitraliere), cum ar fi corporațiile anterioare prospera în luptă în depărtare. Avantajele lor - puterea și capacitatea de a face cele mai mari pagube. Clase de remediere sunt aliați bune, deoarece acestea nu pot ține ele însele, cum ar puternic ca tovarăși. Arme de foc de sprijin de utilizare - montat lansatoare de grenade, mitraliere și sisteme de rachete.

Infanteriei grele (specializare - mitraliere grele, aruncătoare de flăcări și grenade lansatoarele Drum) este eficace în timpul asaltul asupra pozitiilor inamice. Ele sunt un pic cam lent, dar armura puternic și arme grele pentru a compensa defecte minore. Ca un efort de a sparge și pentru apărarea domeniile-cheie de infanterie grea - mari. Armele lor - puști, mitraliere grele, aruncatoare de flacari si lansatoare de grenade tambur.

Infantry Assault (specializare - puști de asalt, puști de asalt, grenade de mână) - luptători versatile. Ele sunt un mare sprijin pentru restul forței de atac, la fel de activ și în apărare, și în timpul atacurilor. Armament în conformitate cu specializările.

Puteți să vă alăturați oricare dintre clasele sau pentru a crea propria putere. Afectat joc Zone și permite astfel un vis chiar mai multa pasiune pentru a lupta pentru domeniile cheie pe harta strategică a lumii. În ceea ce privește armele care vor fi utilizate, ar trebui subliniat că totul este supus revizuirii. Că este, folosind diferite module pe care le face chiar mai eficient tinuta ta.

Fiind parte dintr-o armată uriașă pe care nu trebuie să uităm să aibă grijă nu numai de interes general, dar în primul rând pe dezvoltarea sa. Veți pompa personajul tău, în creștere parametri cum ar fi puterea, de sănătate, de precizie, gama, rezistenta, inteligență, și altele. Apropo, toate informațiile necesare cu privire la un caracter este afișat în dosarul personal. Pe lângă măsurile de performanță de aici a Statisticile luptelor, premii primite, biografia completă.

În zona afectată online, veți găsi multe lucruri interesante, fiecare a trecut bătălia va fi mult timp amintit. Grăbește-te să se alăture comunității de jocuri de noroc și de a gusta viața în lumea postapokalipsticheskom!

 

Zone afectate de înregistrare on-line