Marcaje

Afectate Tactica Zone

Nume alternative: Afectate Tactica Zone

Joc Afectate Tactica Zone este un complet nou computer client joc. Aici, vă va plonja în lumea de lupte în cazul în care aveți nevoie pentru a fi un tactician adevărat.

Joc Afectate Tactica Zona de înregistrare este disponibil doar pentru utilizatorii adulți. În scopul de a înregistra în joc trebuie să specificați:

1. Numele dvs. de utilizator.

2. Numele de utilizator și parola.

Jocul Afectate Tactica Zone Puteți juca într-unul din modurile prevăzute, precum și folosind următoarele competențe:

  1. Player vs Player. Acest mod unic în cazul în care lupta împotriva adversari reali.
  2. Modul Step. În acest mod, veți fi în măsură să demonstreze abilitățile lor tactice.
  3. Unitatea de control. Acesta este modul în care, sub comanda unui întreg grup de soldați va fi capabil să facă față cu orice număr de adversari.
  4. Folosind adăposturi. Utilizarea de acoperire vă oferă posibilitatea de a folosi toate abilitățile dumneavoastră tactice.
  5. Bătălii fumatori. Puteți folosi toate facilitățile și fațadele pentru adăposturi.
  6. Capture the Flag. În acest mod, trebuie să captureze inamicul de bază cât mai mult posibil și păstrați-l. Pentru a lupta ta a fost de succes, echipa ta trebuie să funcționeze armonios.

Joaca afectate Tactica Zona Veți fi selectarea clasei de dorit pentru tine:

  1. Soldiers Commandos de clasă sunt cele mai bune cercetași și lunetiștii. Ei au o imagine de ansamblu excelentă, precum și acestea au un nivel ridicat de stealth. Luptători poate menține cu succes negocieri separate, se angajeze in inteligenta pentru a controla punctele de captare. Ei au armură slab, dar în același timp în care se aplică puști cu lunetă puternice, precum și o varietate de grenade.
  2. Stormtroopers sunt o clasa versatil. Ele funcționează cu succes în diferite situații de pe câmpul de luptă. Trupe de șoc ataca cu succes pozițiile de luptă inamic, în timp ce punctele cheie de captare, sau apărarea consolida întreaga echipă. Ele sunt caracterizate de mediu. În luptele pe care o folosesc arme automate comune, grenade și lansatoare de grenade.
  3. Uz de infanterie grele arme puternice și armuri este foarte puternic. Această clasă reprezintă o forță-cheie care conduce celelalte clase și capacitatea de a rupe practic orice apărare. Ele pot provoca daune critice pentru toți dușmanii lor. Infanterie grea este cel mai lent clasă în joc, care are o revizuire scăzut și unobtrusiveness.
  4. Suport Focul este cel mai bun sprijin în lupte, fără de care orice atac este sortită eșecului. Cu interacțiune constantă suport de soldați de informații de incendiu se poate schimba complet cursul de luptă. Le puterea de a ataca inamicii cu o distanță mare. De protecție anti-rachetă armura și mortar într-o foarte slab, ajutor prin urmare, este foarte mare nevoie de alte clase. Sprijin de foc trebuie să se schimbe în mod constant locația lor. Cheia succesului în această clasă - este mișcarea constantă și mobilitatea pe câmpul de luptă.

Afectate Zona Tactica de joc on-line ar trebui să câștige cu siguranță un hit imens în rândul jucătorilor din întreaga lume.

Plonjați în lume afectate Tactici Zone on-line și de a lua o mulțime de distracție!

 

Tactica Zone afectate de înregistrare on-line