Marcaje

Age of Darkness: Final Stand

Nume alternative:

Age of Darkness Final Stand este un joc RTS întunecat. Este în general acceptat că nivelul premium al graficii nu este un atribut obligatoriu al jocurilor de strategie, totul este în regulă cu asta. Nu există comentarii cu privire la selecția muzicii și a actoriei vocale, totul este în regulă.

În acest joc vei avea o sarcină foarte dificilă. Oprește hoardele de monștri care au venit din vălul întunericului pentru a distruge toată viața.

Pentru a câștiga pe câmpul de luptă și val după val pentru a respinge atacurile a mii de inamici, va trebui să creați o fortăreață cu protecție puternică.

  • Explorați harta pentru resurse
  • Construiți clădiri industriale și structuri de apărare
  • Creează o armată puternică capabilă să reziste creaturilor nopții
  • Aduceți lumină în fiecare colț al lumii, risipiți întunericul care poate scurge viața
  • Îmbunătățiți-vă clădirile și creșteți nivelul războinicilor pe măsură ce aceștia câștigă experiență

Dar chiar dacă reușiți să îndepliniți toate aceste sarcini, nu vă așteptați la o victorie ușoară.

În puține alte locuri, jucătorii se confruntă cu forțe întunecate de o asemenea putere.

Pentru a contracara forțele întunericului, vei avea nevoie de eroi la fel de puternici. Fiecare dintre acești luptători va avea un set de abilități unice care îi vor face pe ceilalți soldați din echipă mai puternici. Pe măsură ce câștigi experiență și treci de nivel, vei avea oportunitatea de a îmbunătăți abilitățile disponibile sau de a învăța altele noi. Încercați să salvați eroii și să nu îi lăsați să moară, cu cât nivelul lor este mai ridicat, cu atât trupele aflate sub conducerea lor sunt mai puternice.

Jocul este ciclic. În timpul zilei, cel mai bine este să vă concentrați pe construcție și minerit. Noaptea, când lumea este învăluită în întuneric, respinge invazia a numeroși inamici. Jocul necesită un sistem nervos puternic. Nu este ușor de urmărit câte dintre realizările zilei sunt literalmente distruse în câteva secunde de spiritele rele noaptea. Dar asta este ceea ce face jocul unic și atât de interesant.

Nu vei putea sta în spatele pereților. Cea mai valoroasă resursă din joc este esența întunecată. Această substanță poate fi obținută doar vânând coșmaruri de elită.

Dar nu numai că îi vei vâna, ci și ei îi vor vâna și pe războinicii tăi. Când mergi la vânătoare, fii atent, nu este greu să te lași dus și să cazi într-o ambuscadă, unde dușmanii mai numeroși îți vor distruge cu ușurință echipa.

Bătăliile au loc în timp real. Diferite tehnici de luptă sunt eficiente împotriva fiecărui tip de inamic.

La prima vedere, poate părea că tot răul este la fel, dar nu este.

Pe câmpul de luptă vei sta la pândă:

  1. Spitters - capabil să distrugă adversarii fără a se apropia de
  2. Zdrobitoarele provoacă daune masive la corp la corp și sunt foarte greu de ucis
  3. Fantomele se mișcă foarte repede
  4. Nightmares Elite Universal Assassins

Armata inamică va fi formată din mii de astfel de creaturi, mișcându-se ca un val, măturând totul în cale.

Age of Darkness Final Stand este dificil de jucat și uneori se va simți fără speranță. Dar nu înceta să lupți și vei putea distruge toate aceste spirite rele.

Age of Darkness Final Stand descărcare gratuită pe PC, din păcate, nu există nicio modalitate. Jocul poate fi achiziționat de pe portalul Steam sau vizitând site-ul web al dezvoltatorilor.

Salvați o lume condamnată de la distrugere, începeți să jucați acum!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more