Marcaje

Age of Conan: Rise of the Godslayer

Nume alternative: Age of Conan: Rise of the Godslayer

Joc Rise of the Godslayer - primul lângă multiplayer joc de rol Age of Conan, care a devenit deja popular în rândul utilizatorilor. Dezvoltatorul proiectului - compania Funcom. Creatorii vrut să creeze o lume virtuala confortabil, care va fi distractiv de a petrece timpul liber, iar utilizatorii care pot surprinde o mulțime de caracteristici unice. Proceedings ale companiei nu au fost în zadar, înainte de a umplut cu evenimente interesante, divers, colorat, dinamic, alternative și luptele PvP interesante mondial umplute. Vă sunt transportate la o întindere misterios de mori exotice numit Khitai. Aici, vă veți găsi într-o aroma oriental atmosferă corespunzătoare. După ce trece Tortage zone de pornire, va fi capabil să meargă la noi terenuri. Tot ce ai nevoie căpitan de aprobare. Urca la bordul navei pentru a face călătoria, dacă îl va cumpăra un bilet sau angaja un agent de securitate. Apropo, dacă ați naviga ca un agent de pază, se așteaptă la drum și sarcinile neasteptate, care va trebui să facă față. Pas cu pas pe un teren solid, vă veți găsi în pustie. Acesta este locul unde au loc furtuni de nisip si sa se simta banda nomad destul de bună voie. La orizont veți vedea Marele Zid Khitan, dar tot ar trebui sa. Cum de a începe acest lucru? Și amintiți-vă, acest joc nu este doar inceputul atat de rapida, întregul gameplay plin de evenimente amețitoare!

Download Vârstă a Conan : Rise a [ _2_] Godslayer Veți fi capabil de a în cazul în care computerul dvs. îndeplinește următoarele cerințe de sistem: Sistem de operare Windows XP / Vista, procesor Pentium IV la 3 GHz, DirectX 10 sprijin; placă grafică cu 128 MB și 1 GB de RAM. Vârstă a Conan : Rise a [ _2_] Godslayer versiune rusă - noi oportunități, îmbunătățirea un cont existent, jocul original, plus acces la modificarea, lipsa de precedent gameplay imperfecțiuni. Să se bucure de acest joc precară, cu grafică frumoasă și implementarea realistă a evenimentelor de joc, ar trebui să cumpere Vârsta a Conan : [ _7_] Rise a Godslayer . Da, adăugarea de salarizare, dar cred că se va justifica banii cheltuiți!

Începând Vârstă a Conan : Rise a [ _2_] Godslayer joc, va fi capabil să dezvolte, în conformitate cu ceea ce cel mai atractiv pentru tine. Sistem de dezvoltare alternativă permite unikalizirovat caracterul tău. Doar imaginati-va - te nimeni altcineva nu va arata ca! Începeți începător lipsit de experiență și a devenit în cele din urmă o clasă luptător top - ei bine, care ar putea fi cele mai atractive pentru cei a căror ambiție este biciuit peste margine? Arăta altora ceea ce sunt capabile de a folosi noua adaugire!

Începe războiul se dezvolta. Lume rupt în bucăți diferite facțiuni, fiecare cu propriile lor scopuri. De exemplu, Cercul Crimson sperie pe toți locuitorii imperiului, pentru că nimeni nu știe ce se va arunca aceste vrăjitori în momentul următor, Ultima Legion, sub comanda generalului lacomi și obsedat cu modul de a proteja Marele Zid, și Fragil Lama - este nimeni altul decât ca un criminal profesionist care poate funcționa în liniște și profesional. Jocul are la fel de multe ca 10 fracțiuni. Și alege partea pe care doriți să lupte pentru tine poate tine. Alătură-te celor care sunt vrednici în opinia dumneavoastră și să urmărească obiective comune, nu uita să aibă grijă de cariera personală.

Joc Vârstă a Conan - Rise a [ _2_] Godslayer vă oferă o mulțime de locuri de muncă interesante, a întâlni monștri și de sefi, capacitatea de a îmblânzi nu sunt disponibile anterior astfel de animale naezdnyh, cum ar fi tigrul și lupul. Participarea la numeroase batalii, veti acumula experiență și de a primi o recompensă de elemente utile. Revoluția a avut loc și, de asemenea, destul de echipament. Acum, jucatorul are de ales cu adevărat demn, dar încă stimulent suficient pentru a lua o șansă de a merge la peștera în speranța de a obține lucrurile epice mici. Apropo, merge mai departe în față, cu atât mai dificil devine, dar, de asemenea, premii, respectiv respectabil.

Ia-cheie de activare nu a pierdut timp pentru a începe să joci Vârstă a Conan : Rise a Godslayer . Și apoi, înainte de nu vă vor întreba ce să facă în timpul liber. Veți încerca să se întoarcă în lumea jocului, pentru că aici se poate obține o sumă incredibil de emoții pozitive! Mult noroc!

 

Age of Conan: Rise de înregistrare on-line Godslayer