Marcaje

Aika Online

Nume alternative: Ike live

Joc online Aika - este o scară largă joc MMORPG sistem PvP interesant, dezvoltate, care vă va permite să ia parte la luptele de mari dimensiuni în care ați putea participa mii de jucători pe fiecare parte. Aika jucători online joc este foarte apreciat pentru un simplu de utilizat și frumos interfață, o istorie bine dezvoltată a lumii. În joc, veți găsi o mulțime de lucruri interesante: Revoluția, castelele inamice asediu, și lupta pentru comoara altcuiva. În scopul de a juca Aika on-line trebuie doar să se înregistreze și descărca clientul, care este de numai 32 de megabytes.

Alăturați-vă în joc Aika on-line este simplu: apăsați butonul de înregistrare, care este situat pe partea stângă a paginii principale și faceți clic pe tab-ul cu același nume. Pe Aika înregistrare online să introduceți adresa dvs. de e-mail, parola inventa, citiți și acceptați acordul de utilizator și apăsați butonul pentru a înregistra. Aika de înregistrare on-line se poate face într-un mod diferit - prin intermediul unei rețele sociale Vkontakte. În acest caz, cererea va cere GameNet acces la informații generale în profilul dvs. în orice moment. După înregistrarea cu succes, va merge la tab-ul, în cazul în care vi se va cere pentru a descărca clientul jocului. Apoi, trebuie să treacă printr-un simplu proces de instalare a clientului Aika on-line, care durează câteva minute.

Joaca jocul Aika on-line este posibilă numai pe server din lume. Apoi, vom alege una dintre cele cinci națiuni joc, fiecare dintre care este situat într-o zonă separată. Deci Imber - IT războinici, Keront - o națiune de comercianți, Therion se referă la democrați, pentru cetățenii Akris spirit rebel tipic și dorința de independență, populația Flamma pentru a atinge obiectivul folosind diferite trucuri. Vizavi de cel mai popular națiunii puteți vedea o coroana de mici. Trebuie să selectați, de asemenea, un mod de joc PVP sau PVE. De selectare a modului PVP permite atac alte personaje de joc. După ce a definit modul de națiune și de redare, selectați unul din șase personaj de joc propus în prezent, stabilind astfel viitorul lor în joc. Warrior este specializată în arta de a lupta de aproape, Paladin foloseste magie albă, vrăjitorul poate obține o grevă critic inamic, preoteasa poate trata alte bafnut sau, atunci când este necesar, utilizați săgețile în luptă de arme de foc grele variat și pistoler se bucură de arme la distanțe mai scurte.

Aika joc on-line este tradițional pentru acest tip de proces de jocuri - nivelare tot felul de moduri, precum și procurarea de arme și armuri. Este de remarcat faptul că jocul a crescut doar competențe de la mentori in orasul tau si nu în mod automat. Aveți nevoie pentru a lua diverse quest-uri, ucide monștri, colecta căzut din ele și să le vândă lucruri. În Aika on-line se poate aduna un grup de ca-minded și du-te la raiduri în temniță, și personajul tău după ce ajunge la nivelul 45, poti sa te duci cu prietenii națiunii sale în raidul de la un alt popor. Dacă vei câștiga, poți deveni proprietarul diferite artefacte care pot fi răscumpărate pentru recompense.

Pentru a juca Aika joc online, nu s-au plictisit, dezvoltatorii sugerez să obține un ajutor înaripat - dezbaterea. Pentru a face acest lucru, va trebui să efectuați o căutare special. Apoi, selectați elementul pentru deliberările pompei existente ei merg în paralel cu caracterul său. După nivelul 40, veți putea să cumpere un mount. Toate lakatsiyah joc Aika on-line există caractere care puteți să vă păstrați din joc înainte de a merge la o anumită locație. În jocul online, Aika vrea să joace pentru cei care apreciaza glume, umor și luptă. Jucărie a fost foarte ocupat si nu te va lasa sa și prietenii tăi te plictisesti.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more