Marcaje

Aion Online

Nume alternative: Aion Online

Joc online Aion: Turnul de eternitate - joc multiplayer online, care se pot dezvolta atât la sol și în aer. Creatorii de Aion: Tower of Eternity online, combinate Warcraft și Lineage 2, creând astfel o lume nouă, incredibil de frumos. Jocul are loc în Atreia - o lume dată unită, ci ca urmare a diferitelor transformări, împărțite în două curse: Elyos și Asmodians, opuse și Balaur. Alăturați-vă în joc Aion: Tower of Eternity este un pic diferit de standard. În primul rând aveți nevoie pentru a descărca fișiere fila client joc și rulați-l pe configurarea computer. În primul rând va trebui să citiți acordul de licență, și apoi completați o simplă înregistrare. Aion: Turnul de verificare standard de eternitate a cererilor de date: adresa de e-mail, numele de utilizator și parola. După apăsarea Aion registru: Turnul de eternitate este gata de utilizare. Pentru a juca acest joc on-line Aion: Turnul de eternitate trebuie să alegeți un caracter. Crearea unui personaj într-un joc, indiferent de rasă, reprezentată de patru școli (războinici, vrajitori, preoți și cercetași), și în fiecare școală există două clase. Prin urmare, în timpul creării de personajul din joc Aion: Turnul de eternitate on-line fascinant. Dezvoltare detaliate de lucruri mici care pot face un personaj aspect cu adevărat unic pe scena de a alege nu lasa indiferente nici o des de a MMORPG-ul, precum și posibilitatea de a juca cu dimensiunea caracterului va fi amintit pentru o lungă perioadă de timp. Inițial în joc Aion: Turnul de eternitate on-line pe care o alegeți un caracter de clasă, în funcție de direcția în care aveți de gând să-l dezvolte. Principalele caracteristici ale unui războinic sunt forta si rezistenta. Warrior în dezvoltarea în continuare poate deveni un gladiator sau tutore. Mage este destul de vulnerabil, dar, în același timp, are un potențial mare atacatori. Mage poate deveni un magician sau rolă. Priest este un personaj de sprijin pe câmpul de luptă. Atingând apogeul, preotul poate deveni un vindecator sau magician. Scout este un criminal inteligent și rapid cu un atac puternic și abilități defensive slabe. Scout se pot dezvolta în oricare asasin mână.

Definit caracterul avem de a alege cine să joace: pentru Elyos Asmodian de lumină sau în întuneric. A treia cursa - Balaur nu este un joc. Dintre cele șase specialitățile propuse (de fabricație de arme și armuri, alchimie, de gătit, personalizate și artizan), personaj poate dezvolta toate șase, dar nu uitați că la fel de mult posibil pentru a dezvolta mai mult de două profesii este puțin probabil.

Aion: Turnul de joc on-line eternitate permite personajul dobândește aripi atingerea nivelului doisprezecelea. Este demn de amintit că pur și simplu nu va zbura pentru o lungă perioadă de timp, iar această abilitate vor trebui să dezvolte o abilitate specială și aripi de pompare. Joaca joc Aion: Turnul de eternitate întrebam online, bilete de avion a vă oferi posibilitatea de a colecta o varietate de artefacte care sunt ascunse deasupra norilor, și pot fi utilizate sau vândute, precum și să ofere o oportunitate de a efectua aripile luptă în aer, și dacă este necesar, pentru a scăpa de Balaurii Wings sunt o parte de neînlocuit. După ce a atins nivelul de 25 de caractere în Aion: Turnul de eternitate joc devine mult mai interesant. Din acest moment personajul tău de joc este permis să participe la luptele PvP între oameni reali pe locație Abyss, unde pentru uciderea caractere pe care le câștiga puncte Abyss, pentru care va fi posibil în viitor, pentru a cumpara lucruri interesante.

Juca Aion: Tower of Eternity va face apel la toti fanii de MMORPG. Jocul surprinde frumusețea sa, iar după experiența de luptă în aer, atunci când vă pot zbura în fața dușmanului de la inima devine cald și lumină, și vreau să repete feat de multe ori.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more