Marcaje

Aer Conflicte: Pacific transportatori. Asa Pacific

Nume alternative: Aer Conflicte: Pacific transportatori. Asa Pacific

Procesor: Intel Core 2 Duo @ 2. 0 Ghz / AMD Athlon 64 X2 4200 +

RAM: 1 GB

Video: 256 MB

Spatiu pe disc: 2 GB

Air Conflicte: Pacific Transportatorii - o altă parte a calculatorului, cu elemente de arcade aeronave simulator de zbor de la al doilea război mondial. Joc de aer Conflicte: Pacific Transportatorii, cunoscut în Rusia ca Aces din Pacific ne duce la partea din față de lupte între forțele americane și japoneze în întinderea Pacific. Joc Aces de Oceanul Pacific provine, cum era de așteptat în Pearl Bay, mai bine cunoscut sub numele de Pearl Harbor, în cazul în care, după ce aeronava atac japonez la unul dintre cele mai mari baze navale din Statele Unite, americanii au fost forțați să se alăture în conflict militar global. Trupele americane s-au relaxat prins cu garda jos, dar un pic de daune grave oklemavshis continuare posibilitatea de a găsi rezerve și pentru a da un răspuns aviație imperial adecvat. Îngrijorarea cu privire aceste zile și ne spun Conflicte de aer: Pacific Transportatorii 2012, un joc în care puteți zbura liber în celebrele probele de aeronave nu numai american, dar, de asemenea, Japonia.

Gameplay

Datorită arcade de gestionare a componentei în conflicte de aer: Pacific Transportatorii 2012 are o mulțime de timp mastering-l. Asa Pacific va gestiona ucigașul său zbor cu aripi, cu doar un singur mouse-ul circulație cursor care va fi responsabil pentru direcția de zbor, și două butoane vor folosi arme si bombe responsabile de dumping. Pe parcursul mai multor misiuni jucător în joc Conflicte de aer: Pacific Transportatorii nu au timp pentru a satisface forțele inamicului în luptă aeriană sau zbor la zbor nivel scăzut, aerodromuri bombe și nave inamice. Doar un joc de aer Conflicte: Pacific Transportatorii oferă trei tipuri diferite de tehnologii de aer - rapid și luptători ușoare, aerotorpiloare pentru a combate ținte de suprafață și bombardiere în picaj la aeroporturi și porturi bombe. Există un model simplu, în cazul în care jucătorul va acumula experienta de misiuni cautarile pentru el în aceasta din urmă va fi disponibil pentru aeronave dvs. camuflaj neobișnuit sau o pereche de arme noi. Aces joc din Oceanul Pacific și are o componentă strategică, în cazul în care jucătorul poate controla o întreagă escadrilă de avioane dintr-o dată în prealabil de către fiecare dintre ele pentru arme și în timpul luptei de a trece de la o aeronavă la alta. Comutator puteți ajuta, dacă în cazul ostilităților active ai epuizat muniție. Înlocuirea avionul, va fi din nou în afaceri și de calculator asistent la acest moment va avea timp pentru a acoperi la aeroport porțiunea următoare de muniție pentru armele de la bord.

Aspect și joc de rețea

Efectuați misiuni pentru a elimina depășire inamic echipamente subacvatice sau aeriene și ținte terestre bombardament, va fi diluat aspect foarte atractiv. Opțiunile de joc au o listă largă de opțiuni, astfel încât să puteți aranja, la cerere, pentru tine doar o sărbătoare pentru ochi. După completarea tuturor sarcinilor campanie single-player va rula cale de a lupta, în cazul în care "continuarea banchet" este disponibilă toate cărțile în modul de campanie single-player mai multe lupte rețea.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more