Marcaje

Conflicte de aer: Secret Wars

Nume alternative: Conflicte de aer: Secret Wars

Procesor: Intel Pentium 4 @ 1. 6 GHz / AMD Athlon XP 1600 +

RAM: 1 GB

Video: 256 MB

Spatiu pe disc: 4. 5 GB

Conflicte de aer: Secret Wars - una dintre părți ale celebrului aviației joc arcade, cu o pantă mică în suprafața de pedeapsă. În acest moment, autorii au decis să desfășoare jocurile noastre pentru momente istorice necunoscute ale aviației mondiale, dintre care cele mai multe vor avea loc pe fronturile de al doilea război mondial, precum și cerurile Tobruk, Azerbaidjan sau Iugoslavia. Joc de aer Conflicte: Secret Wars și protagonist surprinzător, sau mai degrabă eroina. Fata de fragil pe tot parcursul jocului va gestiona aeronava cea mai letala de la mijlocul secolului 20. Și rezista pilotul curajos cu apelul Didi va asi cele mai severe Lyuftvafe și Forțelor Aeriene Sovietice. Toate în joc Air Conflicte: Secret Wars 2011 șapte campanii de joc nu au legatura, fiecare dintre care are mai multe misiuni. După trecerea fiecare campanie va trebui să aștepte un flashback ciudat, atunci când jocul ne va răsturna în timpul Primului Război Mondial, și protagonistul cele mai multe dintre aceste călătorii în trecut va deveni tatăl protagonistului și, treptat, vom afla istoria dispariția pilot curajos, stăpâni în același timp de zbor pe avioane de placaj. Zboruri către biblioteci, după bărci cu motor luptători în timpul al doilea război mondial va arata foarte contrastante, dar ele aduc o notă specială și oferă conexiunea la timp.

Single-player campanie

Joc de aer Conflicte: Secret Wars, mai degrabă campania single-player, precum și orice simulator nu este plin cu o mare varietate de peisaje. Cu toate acestea, această omisiune, prezent în toate jocurile de acest gen, dezvoltatorii de aer Conflicte: Secret Wars a decis, folosind o gamă largă de sarcini. Fiecare a aeronavei în conflictele de aer: Secret Wars 2011 va avea un set standard de arme, care constă din mitraliere, bombe și rachete. Fiecare dintre ele are propriile caracteristici, armele au tendința de a supraîncălzi, astfel încât o ardere infinit poate duce la retragerea a sistemului de armament și finalizarea mai rapidă a muniții, rachete sunt extrem de precise, și de a învăța de la bombe brasyvat cu acuratete trebuie să fie o mulțime de zbor peste o tinta potentiala.

Managementul

Spre deosebire de multe dintre părțile anterioare ale seriei, managementul de aici este mai mult ca un simulator și de a folosi tastatura pentru a mouse-ului, deși este posibil, dar lasă jucătorul o serie de avantaje importante. Cu toate acestea, dacă doriți, puteți trece la modul de joc arcade în cazul în care nu este atât de acut simțit suprasarcină și management poate obisnui cu doar un singur zbor. Utilizarea de simulare în managementul va face jocul de la ori mai clare și mai interesant, cu toate acestea, pentru a studia curbe complexe și adaptarea la caracteristicile de zbor trebuie să-și petreacă un pic mai mult timp. Una dintre caracteristicile de joc a fost scara de adrenalina, care este umplut rapid în cursul transformă periculoase și urmăriri inamicului sau spatele. Când scala va fi completat înainte de sfârșitul timpului în joc este un pic mai lent și precizia va fi mult mai mare.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more