Marcaje

Conflictele de aer: Vietnam

Nume alternative: Conflictele de aer: Vietnam

Procesor: Intel Core 2 Duo @ 2. 0 Ghz / AMD Athlon 64 X2 4200 +

RAM: 1 GB

Placa video: 256 MB

Spatiu pe disc: 2 GB

Air Conflicte: Vietnam - joc video de arcade unde trebuie sa mergem pe cel mai faimos secolului avioane la mijlocul-20, prin creuzetul a Războiului din Vietnam. Dar jocul Conflictele de aer nu este un simplu joc arcade, prezența a numeroase elemente de simulare face controlul avionului mai aproape de realitate, și vă va fi dificil să efectueze curbe fantastice fără consecințe dezastruoase pentru echipajul, care vor experimenta suprasarcină scandalos. Hangar de aer Conflictele conține aproximativ 20 de modele diferite de avioane, inclusiv avioane de vânătoare de lumină, bombardiere și atac de producție americană și sovietică. În plus, jucatorul va fi disponibil posibilitatea de a se simtă ca un pilot de un gunship elicopter care era. Toate modelele de aeronave create cu precizie uimitoare, și au fost copiate de la probe reale.

Și Reaper, și Suedia ...

În timpul misiunii de aer Conflicte: Vietnam jucător nu va fi invitat din nou pentru a schimba locurile lor într-un avion controlat, să se simtă ca un pilot sau shooter aer. În primul caz, ar fi în măsură să controleze traiectoria de zbor a aeronavei, și în celălalt, sarcina dvs. va fi proteja aeronava dvs. de atacurile inamice. În joc o mulțime de misiuni în cazul în care va trebui să fie la obiective mici de teren la nivel de atac zbor de arme aeropurtate sau bombe aruncare și consolida aerodromurile inamice. Joc de aer Conflicte: Vietnam are o componentă tactic lumina, atunci când vor fi disponibile pentru a controla una din nivelul de aeronave, dar, de asemenea, va fi capabil de a da ordine conduse de coordonarea tactica de atac ale inamicului prin intermediul ordinelor de simplu.

Misiune

Toate misiunile single-player de jocuri de campanie va avea loc în ceruri și Războiul din Vietnam rar va fi în măsură să îndeplinească două din același loc de muncă, deoarece schimbarea nu va numai specii de mediu, dar puterea a inamicului, precum și o listă de sarcini pentru un anumit nivel. Un alt uimitoare sunt dotate cu aer Conflictele, acest joc legate de poveste campanie single-player în care toate misiunile vor fi interconectate în serie. Între misiuni puteți asculta la un briefing cu obiectivele de locuri de muncă următor, și, uneori, puncte de cotitură va fi însoțită de film, și-a exprimat de actori profesioniști. După completarea tuturor sarcinilor campanie single-player, player-ul va fi disponibil la toate jocurile de cărți pentru misiuni single, unde vă puteți alege propriul loc de muncă actual și planul. Aici puteți trage peste pozițiile inamice pe un bombardier sau de a participa într-un abator aer real, la cârma unui luptător de mare viteză.

Arme

Toate aeronavele disponibile în joc va avea opțiunea de a alege o armă, în cazul în care va fi capabil de a alege cel mai bun arsenal pentru această misiune specială. În timpul campaniei single-player, o listă de arme de a alege vor fi deschise treptat, și vă va fi un pas cu pas pentru a îmbunătăți puterea de luptă de aeronave de la locuri de muncă pentru locuri de muncă. Pentru cea mai mare variabilitate în îndeplinirea sarcinilor, puteți face o listă de arme pentru toate dvs. de unitate de avioane de luptă și în lupta de a alege pe care aeronavele vor fi mai ușor de a efectua sarcini de luptă, pornind de la muniție sale. Această opțiune este disponibilă nu numai pentru avioane american-a făcut, dar, de asemenea, pentru sovietici "ulii", și va fi în măsură să decidă pe ce parte să luați parte la luptele aeriene peste Vietnam.

 

Jocuri pe calculator Conflictele de aer: Vietnam