Marcaje

AirRivals

Nume alternative: AirRivals

AirRivals online - un joc gratuit multiplayer online este un simulator de lupte aeriene de pe luptător futurist. Desigur, ceea ce AirRivals joc on-line face parte din genul de "simulare" nu înseamnă că piloții Air Force va fi posibilitatea de a vizita vreodată conducerea de aeronave în joc, dar gestionarea și funcționalitatea disponibilă la player, este demn de gen jocuri.

Intrare în joc AirRivals nu ia mult timp. Trebuie să specificați adresa de e-mail, numele de ecran și parola pentru a accesa contul dvs., și apoi activați-l, făcând clic pe link-ul de la un e-mail.

AirRivals - joc online, care nu te lasa sa te plictisesti. Aeronave Sistemul de control în interes propriu: jucatorul poate combina cu mișcare memorat manevre acrobatice normale și variat în timp pentru a ieși din luptă neatinsă, și chiar trage în jos inamic.

Avialyubiteley vor fi plăcut surprinși de mare selecție de piese de schimb pentru avioane, un arsenal incredibil de arme și o varietate de clase pot fi redate de aeronave. Bombardiere, luptători, ataca toate AirRivals joc on-line conține complet, există chiar și un avion ... rezervor! Aceste aeronave poate lupta în aer și la sol.

În ciuda faptului că va juca acest joc AirRivals grafica on-line în joc este la un nivel decent. Foarte înaltă calitate urmărite model de avion, și, ceea ce este cel mai interesant - locații peisaj. De obicei, în aceste jocuri atenție zonele înconjurătoare primit foarte puțin, pentru că imaginea este foarte dinamic și jucătorul în vedere zona nu este focalizat. Dar odată ce te joci AirRivals și veți înțelege imediat ceea ce - o adevărată plăcere de zbor pe frumoasele dealuri și câmpuri pline de culoare interminabile bolovani presărate. Abilități de efecte vizuale în luptă făcut ascetic și ostentative, dar este necesar să plătească tribut genului. Este încă un simulator.

Jocul de management pentru prima dată presupune obtinerea utilizate pentru a, dar după câteva ore, este greu de imaginat orice alt mod de coordonare a aeronavelor. În general, este demn de remarcat faptul că tocmai a făcut acest lucru un sistem unic de control, care devin atât de repede atașat, și face joc menținerea interesului și stimulare a pe mai multe misiuni de luptă.

Toate armele din joc poate fi îmbunătățită fără permisiune. Cu creșterea nivelului devin disponibile pentru a rezolva noi tipuri de piese de schimb, carcase. În plus, fiecare nou nivel vă poate crește unele dintre parametrii de bază ai personajului, cum ar fi protecția de atac, scut, spirit, combustibil și energie.

Sistem social în joc AirRivals lucrat destul de bine, în afară de asociații de grupuri locale sau de breasla permanent, jucătorii obține posibilitatea de a concura cu alte fiecare în lupte arena, care aduce în plus imens de rating și caracter. Astfel, atunci când Bi începe jocul AirRivals on-line, fiecare pilot o oportunitate unică de a dovedi tuturor că el este cel mai puternic în joc. Pentru toți cei care au îndrăznit să joace AirRivals chiar, având în vedere posibilitatea de a lupta cu sefii, a unit forțele cu membri ai breslei sau aliații trecătoare native. Sunt de acord, o soluție foarte interesant pentru jocuri, a căror caracteristică este magazinul de accesorii cu simulatoare.

Dacă aveți toată viața visând la cer, nu zăbovi, pentru că, în scopul de a juca AirRivals, nu aveți nevoie pentru a instala alți clienți și AirRivals de înregistrare durează doar câteva minute! Si lasa norii nu vor fi limita pentru tine!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more