Marcaje

Alamanda

Nume alternative: ALAMANDI

Joc online Alamandi creat pentru iubitorii de toate tipurile de puzzle-uri, care sunt asamblate într-un singur loc.

În scopul de a juca jocul online Alamandi ar trebui să descărcați și să instalați clientul jocului. După ce executați programul descărcat, va trebui să se înregistreze. Alăturați-vă în joc Alamandi foarte simplu. Pentru inceput, va trebui să citiți acordul de utilizare și un acord privind protecția datelor, iar apoi selectați opțiunea de a crea un nou personaj. În formularul de înregistrare Alamandi nevoie pentru a inventa un nume unic pentru un caracter, se adaugă o parolă și de e-mail, care poate fi util dacă ați uitat parola. Apoi, vis un pic, a crea propriul nostru personaj din joc, în curs de dezvoltare imaginea lui în detaliu: coafura, culoarea pielii, parului si a ochilor, forma nasului și a buzelor, sprancenelor cot, ridica haine și încălțăminte. În acest înregistrare on-line Alamandi este de peste, și ajungi la piața centrală. După un pic de antrenament, puteți începe să joace pe deplin Alamandi.

Joc online Alamandi vă oferă pentru a lua parte la opt tipuri diferite de mini-jocuri. Principala caracteristică Alamandi on-line este că vrăjmașii tăi în joc sunt oameni reali, nu un calculator.

Juca jocul online Alamandi cei mai buni prieteni, să comunicați cu jocul înființat funcții speciale. Mutarea în jurul orașului într-un balon Alamandi te folosind ingeniozitate și de îngrijire, puteți câștiga munți de monede de aur și pietre prețioase, cu care puteți dota gradina ta și de a schimba caracterul tău în timpul jocului Alamandi.

Joc online Alamandi ofera alegeți pe gustul dvs. de mini-jocuri disponibile. Broaște țestoase joc este că pliat în primul rând într-un castron de cinci broaște țestoase, colectarea serie de trei sau patru chips-uri pentru bug-uri care dispar.

Duel joc labirint în esența ei este un joc de tag-ul, în cazul în care aveți nevoie pentru a ține comorile expertul.

Joc Aduna și sparge este că aveți nevoie pentru a colecta rapid toate cele șase cifre, care au fost prezentate la începutul meciului.

În termen de oaie care aveți nevoie pentru a gestiona o oaie, așa că a colectat monede de aur, care se gasesc pe drumul și sari peste obstacole.

In victorii de memorie care elimină în primul rând din domeniul toate perechile de cărți.

Bingo - un joc bazat pe principiul de bingo. Cel care a avut rivalii săi pentru a închide un rând vertical sau orizontal, sau un model care este de culoare roșie, sau întreaga cardul.

Joc Casino este un emulator de jocuri de cazino: în joc sunt pietre, iar jucătorii să ia transformă.

A șoarecele și pisica toți jucătorii joacă pentru mouse-ul. Juca pe terenul de joc cu zaruri. Mouse-ul merge, în cazul în care oasele cad 1-4, pasarele, în cazul în care el se rostogolește 5-6. În cazul în care echipa a adus mouse-ul pentru a ieși, premiul este împărțit între toți membrii echipei.

Alamandi juca cu jucatori reali ca rivalii și echipa de apel pentru toti fanii de mini-jocuri. După ce în fascinanta lume a Alamandi, vă sunt în așteptare pentru o aventură reală și o mulțime de prieteni noi și interesante.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more